Sim center Noord-brabant

Race experience reserveren kan voor dagjes weg, bedrijfsfeestjes, groepsuitjes en nog veel meer. Race in een bewegende simulator, Formule 1 simulator of Virtual Reality simulator! Leukste dagje weg beleef je namelijk met een race arrangement. Een Experience kan je ook cadeau geven.

3 Simulatoren

Race tegen elkaar

30+ circuits

SimCenter Almere

Simcenter Noord-Brabant

KOM JE ZO LANGS BIJ FORT ALTENA? ​

Race in een Race simulator en eet mee bij Fort Altena

Wat is sim racen?

Sim racen is racen met simulatoren tegen coureurs die wereldwijd verspreid zijn. Daarom doen verschillende autofabrikanten mee aan sim racen zoals Ferrari en McLaren Esports. De fabrikanten hebben een eigen ‘esports’-afdeling waar sim-coureurs trainen. Er worden digitale competities georganiseerd waarbij teams van fabrikanten tegen elkaar racen.

Sim racen is een geweldige gelegenheid omdat je prijzen kunt winnen en het is leuk! Coureurs met talent kunnen daarnaast een carrière krijgen bij autofabrikanten en raceteams. Bij Immersive kun je beginnen met esports door mee te doen aan challenges. Zet de snelste tijd neer en win geld of gratis experiences.

v-rig race simulator huren

Wat kan je verwachten van sim racing?

Alleen sim racen is mogelijk maar je kunt ook race experiences beleven met een groep. Daarom kun je samen sim racen op Zandvoort of Assen. Je kunt bijvoorbeeld met 6 personen tegelijk racen in geavanceerde simulatoren. Ook kun je een race experience boeken met een Formule 1 simulator en Virtual Reality. Onze simulatoren zijn allemaal verbonden met elkaar. Onze simulatoren zul je niet snel tegenkomen in de woonkamer. 

Racexperience enzo knol Race simulator
Ready to RACE?

See you!

If you're in control, you're not going fast enough.

Weet je niet wat je wilt organiseren? Immersive helpt je graag! We hebben een enorm aanbod onder de race simulatoren. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jullie sowieso een geweldig uitje hebben! Naturlijk zullen er standaard uitjes zijn maar wij van Immersive bieden echt iets exclusief! Komt langs en maak het mee!

EENVOUDIG RACE EXPERIENCE BOEKEN

Fannatec race stuur huren simulator

SINGLE TICKETS Voor RACE EXPERIENCES RESERVEREN

Tickets voor race ervaringen reserveren zijn ideaal om heats te racen. Want je kunt met 1 t/m 3 personen tegelijk racen

Wat krijg ik bij mijn experience?

1x 50 min racen
Bunker burger & friet
Voor alle leeftijden

Veelgestelde vragen

Er is geen minimale tijd per persoon dat je verplicht bent om te racen. Als iemand twee minuten wil racen en de andere persoon wil 40 minuten racen dan kunnen jullie dit onderling bespreken. Jullie gecombineerde rijtijd geldt als tijd voor de groepsticket (50, 75, 100 en 120 minuten).

Kinderen vanaf 10 jaar, die minimaal 1,50 meter lang zijn, passen gemakkelijk in de simulatoren. Voor jongere kinderen wordt het al gauw lastig om bij de pedalen te komen. Wij verbieden niemand om te rijden maar willen ook niemand teleurstellen als zij niet kunnen racen.

Het is mogelijk om van te voren extra’s te kopen zoals: een (non-alcoholische) dranken, snacks/koude hapjes, Virtual Reality upgrade of extra minuten speeltijd. Daarnaast kunnen jullie ook extra’s kopen met cash of pin. Let op! In verband met drukte is het niet altijd mogelijk om extra speeltijd in te kopen op de dag zelf. Doe dit dus altijd van te voren

 

ARRANGEMENT OP MAAT? NEEM CONTACT OP MET ONS!

Contactformulier