Race Experience

Race experience reserveren kan voor dagjes weg, bedrijfsfeestjes, groepsuitjes en nog veel meer. Race in een bewegende simulator, Formule 1 simulator of Virtual Reality simulator! Leukste dagje weg beleef je namelijk met een race arrangement. Een Experience kan je ook cadeau geven. 

EENVOUDIG RACE EXPERIENCE BOEKEN

PLayseat Race Simulator immersive

SINGLE TICKETS Voor RACE EXPERIENCES RESERVEREN

Tickets voor race ervaringen reserveren zijn ideaal om heats te racen. Want je kunt met 1 t/m 3 personen tegelijk racen

Groepsticket 50 minuten in 6 simulatoren boeken

GROEPSTICKETS VOOR EEN ULTIEME RACE ERVARING

Race experiences ervaar je voordelig met een groep. Vanaf 4 personen kun je 50 tot 125 minuten racen in 4 – 6 simulatoren

Wat is sim racen?

Sim racen is racen met simulatoren tegen coureurs die wereldwijd verspreid zijn. Daarom doen verschillende autofabrikanten mee aan sim racen zoals Ferrari en McLaren Esports. De fabrikanten hebben een eigen ‘esports’-afdeling waar sim-coureurs trainen. Er worden digitale competities georganiseerd waarbij teams van fabrikanten tegen elkaar racen.

Sim racen is een geweldige gelegenheid omdat je prijzen kunt winnen en het is leuk! Coureurs met talent kunnen daarnaast een carrière krijgen bij autofabrikanten en raceteams. Bij Immersive kun je beginnen met esports door mee te doen aan challenges. Zet de snelste tijd neer en win geld of gratis experiences.

De bewegende motion race simulator huren in Nederland
Eerste keer sim race sessie boeken

Eerste keer sim racen?

Weet je niet of sim racen iets voor jou is? Geen zorgen want sim racers komen vaak bij Immersive voor de eerste keer. De snelste zijn is het doel maar plezier staat voorop. Daarom kunnen wij de simulatoren afstellen zodat iedereen kan racen vanaf 10 jaar.

Ten slotte, het scheelt als je (race)games gespeeld hebt of ervaring hebt met karten en autorijden. Omdat jij de snelste rondes wil racen, staan onze racecoaches klaar om racetips te geven. Als jij de snelste bent zul je op het Top Gear leaderbord komen en kan je de challenge winnen

Wat kan je verwachten van sim racing?

Alleen sim racen is mogelijk maar je kunt ook race experiences beleven met een groep. Daarom kun je samen sim racen op Zandvoort of Assen. Je kunt bijvoorbeeld met 6 personen tegelijk racen in geavanceerde simulatoren. Ook kun je een race experience boeken met een Formule 1 simulator en Virtual Reality. Onze simulatoren zijn allemaal verbonden met elkaar. Onze simulatoren zul je niet snel tegenkomen in de woonkamer. De simulatoren kosten namelijk tussen €7.500 tot €40.000 per stuk! 

Racexperience enzo knol Race simulator

GA EEN CHALLENGE AAN

Win waanzinnige prijzen door maandelijks de snelste rondetijden te racen op een van de circuits. Omdat racen spannend moet zijn, kun je bijvoorbeld € 150 winnen. Natuurlijk wil jij ook winnen dus ga snel een race arrangement boeken!

Competitie race simulator

Sim racen kun je alleen doen. Maar het is ook leuk om een groepsarrangement te beleven. Bij Immersive is het mogelijk om met 6 simulatoren tegelijk te racen. Zo hebben wij Formule 1 simulatoren met Fanatec Wheelbases. De bewegende simulatoren zijn voorzien van Simucubes en Heusinkveld racepedalen. Alle simulatoren zijn uitgerust met Virtual Reality en high end PC’s. Natuurlijk kun je samen sim racen op dezelfde baan. Conclusie, voor de sportiefste race experiences moet je een sim race sessie boeken!

Scroll below

ONZE RACE ARRANGEMENTEN BOEKEN

1 heat 4D Racen

1 heat 4D Racen

On Grey Wall
1 heat F1 Racen

1 heat F1 Racen

Choose One
Groepsticket 50 min | 4 simulatoren

Groepsticket 50 min | 4 simulatoren

Red One With Strav
Groepsticket 50 minuten in 6 simulatoren boeken

Groepsticket 50 min | 6 simulatoren

On Blue Background
2 heats 4D VR Racen

2 heats 4D VR Racen

With Nice Hand
2 heats F1 racen

2 heats F1 racen

On Modern Chair
6/6