fbpx

Bedrijfsfeest MULTIPLAYER Experiences

RACE-SESSIES BOEKEN
4 tot 18 SIMULATOREN 
EXPERIENCE CENTER IN ALMERE

Ligt de afdeling inkoop altijd in de knoop met de afdeling administratie? Of luisteren de snelle salesmannen niet naar jullie customer service experts? Vecht het nu voor eens en altijd uit op een digitaal circuit met een racewagen en verschillende racesimulatoren zoals Formula simulatoren of bewegende simulatoren. Naast de competitie kunnen wij ook de catering en het dagprogramma verzorgen voor 10 tot 50 personen.

Geef het WAUW effeCt

Wil jij je vrienden of collega’s laten zien dat je over het meeste race talent beschikt? Kom dan eens langs en ga de uitdaging aan op onze race simulatoren bij Immersive. Onze Esports, formula of bewegende race simulatoren geven jou het ultieme race beleving. Bij immersive heb je de keuze uit alle type race klasse en moeilijkheids instellingen. Stap in de beste race simulatoren van Nederland en ga met elkaar de competitie aan. Je kan race op een enkel scherm, triple monitor set-up of VR bril. Met zijn alle tegelijk racen op je favoriete circuit? Kom dan langs!

ONZE TARIEVEN

PRIJZEN GEBASEERD OP MAXIMALE HOEVEELHEID PERSONEN

Groepsticket 50 min | 4 simulatoren

Met 4 personen Racen

Boek een race experience voor 4 personen en kies zelf de duur van jullie arrangement. Tijdens jullie race experience kunnen jullie zelf de voertuigen kiezen, circuits bepalen en de competitie aangaan met jouw collega’s.  

v.a. € 12,50 p.p.

4 SIMULATOREN 75 MIN Race Immersive

12 personen racen

Voor grotere groepen is het mogelijk om met 12 simulatoren tegelijk te racen. Neem allemaal een eigen simulator, race een trackday op de Nurburgring of race tegen elkaar in Formula auto’s op een circuit na keuze. Het race arrangement kun je met 12 personen tegelijk beleven. 

v.a. € 12,50 p.p. 

Groepsticket 50 minuten in 6 simulatoren boeken

Met 8 personen racen

Kom met 8 personen en race tegen elkaar. Selecteer je gewenste simulator, de hulpmiddelen en bepaal zelf hoelang jullie gaan racen. Neem een drankje bij de bar en bespreek je snelste tijden. Onze coaches staan klaar om te helpen!

v.a. € 12,50 p.p.

Groepsticket 75 min | 6 simulatoren

16 personen racen

Een bedrijfsfeest, afdelingsuitje, vriendentrip of vrijgezellenfeest organiseren wordt wel erg gemakkelijk als met een groepsticket voor 16 simulatoren. Deze race experience boeken is mogelijk voor 1, 2, 3 of zelfs 4 heats! Bij elkaar kunnen jullie bijna 2 uur racen per persoon. 

v.a. € 12,50 p.p.

Bel me terug

Meer weten over een activiteit, een offerte aan vragen of een andere vraag stellen? Laat ons u dan terug bellen. Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  Liever een offerte?

  Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

  Bedrijfsuitje voor mannen en vrouwen

  Ben je specifiek op zoek naar een personeelsuitje voor mannen of voor vrouwen? Dat kan bij Immersive experiences! Wij bieden race uitjes voor mannen als voor vrouwen aan. Je moet wel een race fanaat zijn om bij ons langs te kunnen komen! Voor vrouwen bieden wij eigenlijk het zelfde aan, bij ons geen onderscheid! Onze experiences zijn dus geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Kortom, het ideale uitje zit er gegarandeerd tussen.

  “The danger sensation is exciting. The challenge is to find new dangers.”

  "YOU WILL NEVER KNOW THE FEELING OF A DRIVER WHEN WINNING A RACE. THE VIRTUAL REALITY GLASS HIDES FEELINGS THAT CANNOT BE UNDERSTOOD"

  ALLE GROEPSTICKETS BEKIJKEN

  F1 Immersive race
  1 Heat 4D racen-min (1)
  Race Experience Beleven bij het leukste simrace center van Nederland
  IMG_4585-min
  Bewegende race simulator huren immersive
  E-sport simulator 4

  Immersive heeft al meer dan 100 bedrijfsfeesten uitgevoerd

  Voor iedere klant die een simulator wil huren hebben wij iets klaarstaan, van voordelige esport-simulator tot geavanceerde bewegende simulator met gordelsystemen en triple-monitoren, wij hebben iets voor jou. Door onze ervaring weten wij wat je het beste kunt plaatsen (en dat is zeker niet altijd het duurste), hoe je dit het snelst geplaatst krijgt en wat de praktische tips zijn die je zeker niet over het hoofd mag zien. Klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel en wij zullen er alles aan doen om van jouw evenement een succes te maken. Maak snel kennis met ons of bekijk rustig onze Social Media kanalen (Facebook, Instagram en Youtube) om een impressie van onze werkwijze en klanten te krijgen.

  Racen met meer dan 160 wagens op meer dan 30 circuits

  Race met klassieke racewagens, historische rallyauto’s, vliegensvlugge Formula auto’s, de allerduurste hypercars of gewoon lekker met een truck vol vermogen. Alle voertuigen zijn te besturen in onze simulatoren want wij maken gebruik van geavanceerde software waarbij wij de softwarelicentie in het bezet van hebben. Hierdoor kun jij gewoon zonder problemen de beelden opnemen en foto’s maken van de races. Staat je circuit of voertuig er niet tussen? Dan kunnen wij dit alsnog voor je verzorgen.

  Porsche club race simulator huren
  Ready to RACE?

  See you soon!

  Veelgestelde vragen

  Wij racen in heats van 20 minuten. Je kunt met een groep minimaal 1 heat per persoon reserveren maar je kunt ook tot 4 heats per persoon reserveren. Wij reserveren 30 minuten per Race Experience – hiervan race je dus 20 minuten. In de overige 10 minuten zul je instructies ontvangen, wordt de simulator klaargemaakt en worden jouw hulpmiddelen afgesteld. Tussen de heats door kun je doorracen of een korte pauze nemen. Met 4 heats kun je dus bijna 2 uur racen! 

  Kinderen vanaf 10 jaar, die minimaal 1,50 meter lang zijn, passen gemakkelijk in de simulatoren. Voor jongere kinderen wordt het al gauw lastig om bij de pedalen te komen. Wij verbieden niemand om te rijden maar willen ook niemand teleurstellen als zij niet kunnen racen.

  Het is mogelijk om van te voren extra’s te kopen zoals: (non-alcoholische) dranken, snacks/koude hapjes, een Virtual Reality upgrade of race met een van onze twee bewegende simulatoren. Daarnaast kunnen jullie ook extra’s afrekenen met contenten of via pin. Let op! In verband met drukte is het niet altijd mogelijk om extra speeltijd in te kopen op de dag zelf. Doe dit dus altijd van te voren tijdens het maken van een reservering. 

   

  ARRANGEMENT OP MAAT? NEEM CONTACT OP MET ONS!

  Contactformulier

   Winter
   Deal

   Everything you ever wanted

   50% OFF