Bedrijfsfeest MULTIPLAYER Experiences

RACE-SESSIES BOEKEN
4 tot 6 SIMULATOREN 
VOOR 50 – 125 MINUTEN
EXPERIENCE CENTER IN ALMERE

Ligt de afdeling inkoop altijd in de knoop met de afdeling administratie? Of luisteren de snelle salesmannen niet naar jullie customer service experts? Vecht het nu voor eens en altijd uit op een digitaal circuit met een racewagen en verschillende racesimulatoren zoals Formule 1 simulatoren of bewegende simulatoren. Naast de competitie kunnen wij ook de catering en het dagprogramma verzorgen voor 15 tot 50 personen.

Geef het WAUW effeft

Wil jij je vrienden of collega’s laten zien dat je over het meeste race talent beschikt? Kom dan eens langs en ga de uitdaging aan op onze race simulatoren bij Immersive. Onze Esports, formule 1 of bewegende race simulatoren geven jou het ultieme race beleving. Bij immersive heb je de keuze uit alle type race klasse en moeilijkheids instellingen. Stap in de beste race simulatoren van Nederland en ga met elkaar de competitie aan. Je kan race op een enkel scherm, triple monitor set-up of VR bril. Met zijn alle tegelijk racen op je favoriete circuit? Kom dan langs!

ONZE TARIEVEN

PRIJZEN GEBASEERD OP MAXIMALE HOEVEELHEID PERSONEN

Groepsticket 50 min | 4 simulatoren

4 SIMULATOREN 50 MIN

Boek een race experience met twee bewegende 4D racesimulatoren en twee liggende Formule 1 simulatoren. Met 4 tot 8 personen kunnen jullie 50 minuten lang racen op Zandvoort, Assen of een ander circuit. 

v.a. € 15,00 p.p.

4 SIMULATOREN 75 MIN Race Immersive

6 SIMULATOREN 50 min

Voor grotere groepen is het mogelijk om met 6 simulatoren tegelijk te racen. Neem allemaal een eigen simulator, race een trackday op de Nurburgring of race tegen elkaar in Formule 1 auto’s op een circuit na keuze. Het race arrangement boeken is  voor groepen van 6 – 12 personen. 

v.a. € 14,16 p.p. 

Groepsticket 50 minuten in 6 simulatoren boeken

4 SIMULATOREN 75 MIN

Langer racen is geen enkel probleem en met het groepsticket voor 75 minuten kunnen jullie ongestoord je gang gaan. Beleef voordelig de 4 simulatoren voor 4 – 10 personen. Er zijn meer dan 160 wagens beschikbaar en 30+ circuits!

v.a. € 17,00 p.p.

Groepsticket 75 min | 6 simulatoren

6 simulatoren 75 min

Een bedrijfsfeest, afdelingsuitje, vriendentrip of vrijgezellenfeest organiseren wordt wel erg gemakkelijk als met een groepsticket voor 6 simulatoren en 75 minuten. Deze race experience boeken is mogelijk voor 6 – 16 personen. De racetijd mag onderling verdeeld worden.  

v.a. € 15,00 p.p.

Bel me terug

Meer weten over een activiteit, een offerte aan vragen of een andere vraag stellen? Laat ons u dan terug bellen. Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Liever een offerte?

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bedrijfsuitje voor mannen en vrouwen

Ben je specifiek op zoek naar een personeelsuitje voor mannen of voor vrouwen? Dat kan bij Immersive experiences! Wij bieden race uitjes voor mannen als voor vrouwen aan. Je moet wel een race fanaat zijn om bij ons langs te kunnen komen! Voor vrouwen bieden wij eigenlijk het zelfde aan, bij ons geen onderschijt! Onze experiences zijn dus geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Kortom, het ideale uitje zit er gegarandeerd tussen.

“The danger sensation is exciting. The challenge is to find new dangers.”

"YOU WILL NEVER KNOW THE FEELING OF A DRIVER WHEN WINNING A RACE. THE VIRTUAL REALITY GLASS HIDES FEELINGS THAT CANNOT BE UNDERSTOOD"

ALLE GROEPSTICKETS BEKIJKEN

Immersive heeft al meer dan 400 bedrijfsfeesten uitgevoerd

Voor iedere klant die een simulator wil huren hebben wij iets klaarstaan, van voordelige esport-simulator tot geavanceerde bewegende simulator met gordelsystemen en triple-monitoren, wij hebben iets voor jou. Door onze ervaring weten wij wat je het beste kunt plaatsen (en dat is zeker niet altijd het duurste), hoe je dit het snelst geplaatst krijgt en wat de praktische tips zijn die je zeker niet over het hoofd mag zien. Klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel en wij zullen er alles aan doen om van jouw evenement een succes te maken. Maak snel kennis met ons of bekijk rustig onze Social Media kanalen (Facebook, Instagram en Youtube) om een impressie van onze werkwijze en klanten te krijgen.

Racen met meer dan 160 wagens op meer dan 30 circuits

Race met klassieke racewagens, historische rallyauto’s, vliegensvlugge Formule 1 auto’s, de allerduurste hypercars of gewoon lekker met een truck vol vermogen. Alle voertuigen zijn te besturen in onze simulatoren want wij maken gebruik van geavanceerde software waarbij wij de softwarelicentie in het bezet van hebben. Hierdoor kun jij gewoon zonder problemen de beelden opnemen en foto’s maken van de races. Staat je circuit of voertuig er niet tussen? Dan kunnen wij dit alsnog voor je verzorgen.

Porsche club race simulator huren
Ready to RACE?

See you soon!

Veelgestelde vragen

Er is geen minimale tijd per persoon dat je verplicht bent om te racen. Als iemand twee minuten wil racen en de andere persoon wil 40 minuten racen dan kunnen jullie dit onderling bespreken. Jullie gecombineerde rijtijd geldt als tijd voor de groepsticket (50, 75, 100 en 120 minuten).

Kinderen vanaf 10 jaar, die minimaal 1,50 meter lang zijn, passen gemakkelijk in de simulatoren. Voor jongere kinderen wordt het al gauw lastig om bij de pedalen te komen. Wij verbieden niemand om te rijden maar willen ook niemand teleurstellen als zij niet kunnen racen.

Het is mogelijk om van te voren extra’s te kopen zoals: een (non-alcoholische) dranken, snacks/koude hapjes, Virtual Reality upgrade of extra minuten speeltijd. Daarnaast kunnen jullie ook extra’s kopen met cash of pin. Let op! In verband met drukte is het niet altijd mogelijk om extra speeltijd in te kopen op de dag zelf. Doe dit dus altijd van te voren

 

ARRANGEMENT OP MAAT? NEEM CONTACT OP MET ONS!

Contactformulier