GroepsticketS MULTIPLAYER Experiences

RACE-SESSIES BOEKEN
4 TOT 14 SIMULATOREN 
VOOR 50 – 125 MINUTEN
EXPERIENCE CENTER IN ALMERE

ONZE TARIEVEN

PRIJZEN GEBASEERD OP MAXIMALE HOEVEELHEID PERSONEN

Groepsticket 50 min | 4 simulatoren

4 SIMULATOREN 50 MIN

Boek een race experience met twee bewegende 4D racesimulatoren en twee liggende Formule 1 simulatoren. Met 4 tot 8 personen kunnen jullie 50 minuten lang racen op Zandvoort, Assen of een ander circuit. 

v.a. € 15,00 p.p.

Groepsticket 50 minuten in 6 simulatoren boeken

4 SIMULATOREN 75 MIN

Langer racen is geen enkel probleem en met het groepsticket voor 75 minuten kunnen jullie ongestoord je gang gaan. Beleef voordelig de 4 simulatoren voor 4 – 10 personen. Er zijn meer dan 160 wagens beschikbaar en 30+ circuits!

v.a. € 17,00 p.p.

4 SIMULATOREN 75 MIN Race Immersive

6 SIMULATOREN 50 min

Voor grotere groepen is het mogelijk om met 6 simulatoren tegelijk te racen. Neem allemaal een eigen simulator, race een trackday op de Nurburgring of race tegen elkaar in Formule 1 auto’s op een circuit na keuze. Het race arrangement boeken is mogelijk voor groepen van 6 – 12 personen. 

v.a. € 14,16 p.p. 

v-rig race simulator huren

4 - 14 simulatoren

Een bedrijfsfeest, afdelingsuitje, vriendentrip of vrijgezellenfeest organiseren wordt wel erg gemakkelijk als met een groepsticket voor 4 tot 14 simulatoren. Deze race experience boeken is mogelijk voor 6 tot 30 personen. Ga samen het circuit op met dit waanzinnige arrangement!

v.a. € 12,50 p.p.

"YOU WILL NEVER KNOW THE FEELING OF A DRIVER WHEN WINNING A RACE. THE VIRTUAL REALITY GLASS HIDES FEELINGS THAT CANNOT BE UNDERSTOOD"

ALLE GROEPSTICKETS BEKIJKEN

“The danger sensation is exciting. The challenge is to find new dangers.”

Race in Almere of in Noord-Brabant

Kom racen in Almere of in Noord-Brabant. In Almere hebben wij 14 simulatoren beschikbaar en in Noord-Brabant hebben wij er 3. Ideaal voor groteren groepen. Heb je vragen of wil je meer weten wat er mogelijk is? Neem contact met ons op zodat wij je kunnen helpen. 

Veelgestelde vragen

Er is geen minimale tijd per persoon dat je verplicht bent om te racen. Als iemand twee minuten wil racen en de andere persoon wil 40 minuten racen dan kunnen jullie dit onderling bespreken. Jullie gecombineerde rijtijd geldt als tijd voor de groepsticket (50, 75, 100 en 120 minuten).

Kinderen vanaf 10 jaar, die minimaal 1,50 meter lang zijn, passen gemakkelijk in de simulatoren. Voor jongere kinderen wordt het al gauw lastig om bij de pedalen te komen. Wij verbieden niemand om te rijden maar willen ook niemand teleurstellen als zij niet kunnen racen.

Het is mogelijk om van te voren extra’s te kopen zoals: een (non-alcoholische) dranken, snacks/koude hapjes, Virtual Reality upgrade of extra minuten speeltijd. Daarnaast kunnen jullie ook extra’s kopen met cash of pin. Let op! In verband met drukte is het niet altijd mogelijk om extra speeltijd in te kopen op de dag zelf. Doe dit dus altijd van te voren

 

ARRANGEMENT OP MAAT? NEEM CONTACT OP MET ONS!

Contactformulier