fbpx

GroepsticketS MULTIPLAYER Experiences

RACE EXPERIENCE BOEKEN
4 TOT 18 SIMULATOREN 
EXPERIENCE CENTER IN ALMERE

ONZE TARIEVEN

PRIJZEN GEBASEERD OP 1 SIMULATOR PER PERSOON

Race Abonnement bij Immersive Experiences

Met 4 personen racen

Race met 4 personen tegelijkertijd in een geavanceerde simulator. Tijdens de race experience kunnen jullie zelf een race samenstellen, de kwalificatie rijden en uiteindelijk de race te beleven. Race 20, 40, 60 of 80 minuten per persoon!

v.a. € 12,50 p.p.

Groepsticket afbeelding Immersive

met 8 personen racen

Maak het echt spannend en simrace met 8 personen in dezelfde wedstrijd. Kies jouw favoriete supercar, Formula auto of hypercar en geef jouw gewenste circuit door. Boek heats van 20 minuten en neem tussendoor een pauze of race door!

v.a. € 12,50 p.p.

"YOU WILL NEVER KNOW THE FEELING OF A DRIVER WHEN WINNING A RACE. THE VIRTUAL REALITY GLASS HIDES FEELINGS THAT CANNOT BE UNDERSTOOD"

ALLE GROEPSTICKETS BEKIJKEN

“The danger sensation is exciting. The challenge is to find new dangers.”

ALMERE LIGT CENTRAAL IN NEDERLAND EN IS MAKKELIJK TE BEREIKEN

Kom simracen in Almere. In Almere hebben wij 18 simulatoren beschikbaar. Ideaal voor grotere groepen. Heb je vragen of wil je meer weten wat er mogelijk is? Neem contact met ons op zodat wij je kunnen helpen. 

Veelgestelde vragen

Een heat duurt minimaal 20 minuten. Je racet met 1 simulator per persoon (toeschouwers hoeven niet te betalen). Als je een tweede heat reserveert dan hebben wij altijd 10 minuten pauze tussen de heats. Je kunt tijdens deze pauze een drankje drinken, even naar het toilet of discussiëren welke race jullie hierna willen racen. Het is ook mogelijk om door te racen en te genieten van 10 minuten langer racetijd. 

Kinderen vanaf 10 jaar, die minimaal 1,50 meter lang zijn, passen gemakkelijk in de simulatoren. Voor jongere kinderen wordt het al gauw lastig om bij de pedalen te komen. Wij verbieden niemand om te rijden maar willen ook niemand teleurstellen als zij niet kunnen racen.

Het is mogelijk om online extra’s te kopen zoals: (non-alcoholische) dranken, snacks/koude hapjes, Virtual Reality upgrades of extra heats. Daarnaast kunnen jullie ook extra’s afrekenen met cash of pin. Let op! In verband met drukte is het niet altijd mogelijk om extra speeltijd in te kopen op de dag zelf. Doe dit dus altijd van te voren tijdens de reservering. 

 

ARRANGEMENT OP MAAT? NEEM CONTACT OP MET ONS!

Contactformulier

    Winter
    Deal

    Everything you ever wanted

    50% OFF