Single ticket UNIEKE experiences.

DE LEUKSTE RACE EXPERIENCES VOOR EEN DAGJE WEG OF UITJE 

ONZE TICKETS

PRIJZEN GEBASEERD OP HOEVEELHEID PERSONEN​

1 heat 4D Racen

1 heat 4D Racen

Beleef deze exclusieve bewegende 4D racesimulator. Neem plaats, stel je stoel af en voel de bewegingen van de auto. Een racelicentie, rijbewijs of ervaring met racen is geen must want iedereen kan overweg met deze simulator. Voel de simulator bewegen tijdens het gasgeven, remmen of als je ergens tegen aan botst. Plezier gegarandeerd!

v.a. € 24,45 p.p.

1 heat F1 Racen

1 heat F1 Racen

Deze race experience beleven is ideaal voor starters en Formule 1 fanaten. Menig racecoureur heeft thuis een Playseat of racestuurtje en dan moet je deze geavanceerde F1 simulator proberen. Race tegen elkaar in een multiplayer race sessie en ga voordelig racen. Extra heats kosten 9,95 per 20 minuten. 

v.a. € 19,95 p.p.

Race simulator VR experience

1 heat VR 4D Racen

De ultieme race ervaring beleven doe je in de bewegende 4D racesimulator met Virtual Reality bril. Een VR 4D race experience is de ultieme immersive experience. Race tegen een ander op dezelfde baan en houd het vriendschappelijk of bots elkaar van de baan af. Een VR 4D experience beleven is waanzinnig. 

v.a. € 28,95 p.p.

PLayseat Race Simulator immersive

1 Heat F1 VR Racen

Ga F1 VR Racen bij Immersive in Almere (Flevoland). Race met een Virtual Reality bril en ervaar de fantastische wereld van de motorsport. F1 VR racen is leuk voor jong en oud. Een F1 VR Race experience kan in Formule 1 auto’s maar ook in andere voertuigen. Ferrari rijden en Lamborghini racen op de nurburgring of op Monza is mogelijk!

v.a. € 24,45 p.p.

2 heats 4D Racen

2 heats 4D Racen

Race extra lang door 2 heats te racen in de bewegende 4D racesimulator. De 2 heats duren 20 minuten per stuk en tijdens deze race beleving kun jij de ideale race samenstellen. Race in een Lamborghini Huracan, Ferrari of een van de 30 Porsche’s op Zandvoort, SPA, Assen, Silverstone en nog veel meer

v.a. € 38,90 p.p.

Playseat Immersive Race simulator huren

2 heats F1 racen

Race 2 heats (20 minuten per heat) in de liggende F1 racesimulatoren. Kies een van de klassieke Formule 1 wagens of race in de nieuwste F1 auto’s. Race samen op dezelfde baan en voel jezelf Michael Schumacher of Ayrton Senna. Racen in een Lamborghini, BMW M3 of Mercedes AMG is ook mogelijk

v.a. € 29,90 p.p.

“The danger sensation is exciting. The challenge is to find new dangers.”

BEKIJK ALLE SINGLE RACE EXPERIENCES

Veelgestelde vragen

Een race experience beleven bij Immersive in Almere duurt minimaal 25 minuten. De eerste 5 minuten zul je een instructie ontvangen van de simulator en vervolgens ga je 20 minuten racen. Wij adverteren met ’20 minuten race experience’ omdat wij alleen de racetijd in kosten brengen. Er moet natuurlijk ruimte zijn om kennis te maken met onze racebegeleider, jullie een drankje aan te bieden en klaar te zetten in de simulator.

Wij vragen iedereen om 10 – 15 minuten voor het racen aanwezig te zijn. Als je niet op tijd bent, en het is druk, dan kunnen wij jullie niet de tijd en aandacht geven die jullie verdienen. Als je eerder bent dan kun je vaak ook eerder racen. 

Kinderen vanaf 10 jaar, die minimaal 1,50 meter lang zijn, passen gemakkelijk in de simulatoren. Voor kinderen onder de 10 jaar oud wordt het racen al vrij lastig. Zij kunnen nog niet bij de pedalen komen en het racen is nog te moeilijk voor hen. Wij verbieden niemand om te rijden maar willen ook niemand teleurstellen als zij niet kunnen racen of als de race experience moeilijker lijkt dan gedacht. 

Alle geavanceerde simulatoren zijn uitgerust met Virtual Reality. Deze kun je tijdens het reserveren selecteren. Het is ook mogelijk om consumptiemunten te kopen – hierdoor kun je tijdens je experience genieten van een drankje. Wij adviseren vooral om langere heats te racen want deze extra heats zijn tijdens het reserveren tot 50% goedkoper. Zo krijg je waar voor je geld en wij vinden het gezellig om jou langer in het Experience Center te hebben!

Als je heats met meerdere personen reserveert dan kun je altijd tegen elkaar racen. Wij starten een ‘private’ server op waar jullie het gewenste voertuig, circuit en hulpmiddelen kunnen selecteren. Het is mogelijk om tot 6 personen tegen elkaar te racen met Virtual Reality en zonder. 

ARRANGEMENT OP MAAT? NEEM CONTACT OP MET ONS

Contactformulier