Vrijgezellenfeest MULTIPLAYER Experiences

RACE-SESSIES BOEKEN
4 tot 6 SIMULATOREN 
VOOR 50 – 125 MINUTEN
EXPERIENCE CENTER IN ALMERE

Een race experience tijdens je vrijgezellenfeest beleven

Tijd voor een uniek uitje! Ga met de bachelors op stap en race tegen elkaar in geavanceerde simulatoren. De aanstaande kun je penalties meegeven, achteruit laten rijden of van de baan botsen. Jullie kunnen natuurlijk ook een time-trial starten. Het is mogelijk om met 4 tot 6 simulatoren te racen. Geniet bij de bar van een drankje en maak er een onvergetelijk vrijgezellenfeest van! 

ONZE TARIEVEN

PRIJZEN GEBASEERD OP MAXIMALE HOEVEELHEID PERSONEN

Groepsticket 50 min | 4 simulatoren

4 SIMULATOREN 50 MIN

Boek een race experience met twee bewegende 4D racesimulatoren en twee liggende Formule 1 simulatoren. Met 4 tot 8 personen kunnen jullie 50 minuten lang racen op Zandvoort, Assen of een ander circuit. 

v.a. € 15,00 p.p.

Groepsticket 50 minuten in 6 simulatoren boeken

4 SIMULATOREN 75 MIN

Langer racen is geen enkel probleem en met het groepsticket voor 75 minuten kunnen jullie ongestoord je gang gaan. Beleef voordelig de 4 simulatoren voor 4 – 10 personen. Er zijn meer dan 160 wagens beschikbaar en 30+ circuits!

v.a. € 17,00 p.p.

4 SIMULATOREN 75 MIN Race Immersive

6 SIMULATOREN 50 min

Voor grotere groepen is het mogelijk om met 6 simulatoren tegelijk te racen. Neem allemaal een eigen simulator, race een trackday op de Nurburgring of race tegen elkaar in Formule 1 auto’s op een circuit na keuze. Het race arrangement boeken is mogelijk voor groepen van 6 – 12 personen. 

v.a. € 14,16 p.p. 

Groepsticket 75 min | 6 simulatoren

6 simulatoren 75 min

Een bedrijfsfeest, afdelingsuitje, vriendentrip of vrijgezellenfeest organiseren wordt wel erg gemakkelijk als met een groepsticket voor 6 simulatoren en 75 minuten. Deze race experience boeken is mogelijk voor 6 – 16 personen. De racetijd mag onderling verdeeld worden.  

v.a. € 15,00 p.p.

"YOU WILL NEVER KNOW THE FEELING OF A DRIVER WHEN WINNING A RACE. THE VIRTUAL REALITY GLASS HIDES FEELINGS THAT CANNOT BE UNDERSTOOD"

ALLE GROEPSTICKETS BEKIJKEN

“The danger sensation is exciting. The challenge is to find new dangers.”

Waarom Immersive?

  • Spectaculaire uitjes
  • Gezelligheid en sfeer staan voorop!
  • Om nooit te vergeten
  • Spannendste uitje van Nederland
  • Groepen tot 30 personen
  • Klanten geven ons

Een vrijgezellenfeest organiseren

Een vrijgezellenfeest organiseren kost heel veel tijd, wij van Immersive zal er voor worden dat jullie een leuke dag gaan beleven, wij hebben een hoop extra’s voor een vrijgezellenfeest. Het moet natuurlijk de dag zijn die iemand nooit zal vergeten. 
Bij het organiseren komt er een hoop bij kijken, de eerste vraag is waarschijnlijk “wat moeten we gaan doen? Wat vind hij of zij leuk? Daarnaast is het mogelijk om niet alleen een activiteit te boeken bij ons, maar beschikken wij ook over diverse horeca mogelijkheden en wilt Immersive altijd meedenken. 

Veelgestelde vragen

Er is geen minimale tijd per persoon dat je verplicht bent om te racen. Als iemand twee minuten wil racen en de andere persoon wil 40 minuten racen dan kunnen jullie dit onderling bespreken. Jullie gecombineerde rijtijd geldt als tijd voor de groepsticket (50, 75, 100 en 120 minuten).

Kinderen vanaf 10 jaar, die minimaal 1,50 meter lang zijn, passen gemakkelijk in de simulatoren. Voor jongere kinderen wordt het al gauw lastig om bij de pedalen te komen. Wij verbieden niemand om te rijden maar willen ook niemand teleurstellen als zij niet kunnen racen.

Het is mogelijk om van te voren extra’s te kopen zoals: een (non-alcoholische) dranken, snacks/koude hapjes, Virtual Reality upgrade of extra minuten speeltijd. Daarnaast kunnen jullie ook extra’s kopen met cash of pin. Let op! In verband met drukte is het niet altijd mogelijk om extra speeltijd in te kopen op de dag zelf. Doe dit dus altijd van te voren

 

ARRANGEMENT OP MAAT? NEEM CONTACT OP MET ONS!

Contactformulier