fbpx

Vrijgezellenfeest MULTIPLAYER Experiences

RACE-SESSIES BOEKEN
4 tot 18 SIMULATOREN 
RACE 20 – 100 MINUTEN
EXPERIENCE CENTER IN ALMERE

Een race experience tijdens je vrijgezellenfeest beleven

Tijd voor een uniek uitje! Ga met de bachelors op stap en race tegen elkaar in geavanceerde simulatoren. De aanstaande kun je penalties meegeven, achteruit laten rijden of van de baan botsen. Jullie kunnen natuurlijk ook een time-trial starten. Het is mogelijk om met 4 tot 18 simulatoren te racen. Geniet bij de bar van een drankje en maak er een onvergetelijk vrijgezellenfeest van! 

ONZE TARIEVEN

PRIJZEN GEBASEERD OP 1 SIMULATOR PER PERSOON

Groepsticket 50 min | 4 simulatoren

4 personen simracen

Boek een race experience met vier geavanceerde racesimulatoren. Beleef 1, 2, 3 of 4 heats per persoon. Beleef een race experience op Zandvoort, Assen of een ander circuit. Kom met meerdere personen en race tegen elkaar!

v.a. € 12,50 p.p.

Groepsticket 50 minuten in 6 simulatoren boeken

8 personen Simracen

Race je liever met meer personen tegelijkertijd? Reserveer voordelig 8 simulatoren tegelijk en bepaal zelf de duur dat jullie gaan racen. Er zijn meer dan 160 wagens beschikbaar en 30+ circuits!

v.a. € 12,50 p.p.

4 SIMULATOREN 75 MIN Race Immersive

12 personen Simracen

Voor grotere groepen is het mogelijk om met 12 simulatoren tegelijk te racen. Neem allemaal een eigen simulator, race een trackday op de Nurburgring of race tegen elkaar in race auto’s op een circuit na keuze. Het race arrangement boeken is mogelijk voor 1 tot 4 heats per persoon. 

v.a. € 12,50 p.p. 

Groepsticket 75 min | 6 simulatoren

16 personen Simracen

Een bedrijfsfeest, afdelingsuitje, vriendentrip of vrijgezellenfeest organiseren wordt wel erg gemakkelijk met 16 simulatoren. Deze race experience boeken is mogelijk bij Immersive in Almere. Selecteer zelf hoelang jullie willen racen (20, 40, 60 of zelf 80 minuten)

v.a. € 12,50 p.p.

"YOU WILL NEVER KNOW THE FEELING OF A DRIVER WHEN WINNING A RACE. THE VIRTUAL REALITY GLASS HIDES FEELINGS THAT CANNOT BE UNDERSTOOD"

ALLE GROEPSTICKETS BEKIJKEN

“The danger sensation is exciting. The challenge is to find new dangers.”

Waarom Immersive?

Een vrijgezellenfeest organiseren

Een vrijgezellenfeest organiseren kost heel veel tijd, wij van Immersive zal er voor worden dat jullie een leuke dag gaan beleven, wij hebben een hoop extra’s voor een vrijgezellenfeest. Het moet natuurlijk de dag zijn die iemand nooit zal vergeten. 
Bij het organiseren komt er een hoop bij kijken, de eerste vraag is waarschijnlijk “wat moeten we gaan doen? Wat vind hij of zij leuk? Daarnaast is het mogelijk om niet alleen een activiteit te boeken bij ons, maar beschikken wij ook over diverse horeca mogelijkheden en wilt Immersive altijd meedenken. 

Veelgestelde vragen

Een heat duurt minimaal 20 minuten. Je racet met 1 simulator per persoon (toeschouwers hoeven niet te betalen). Als je een tweede heat reserveert dan hebben wij altijd 10 minuten pauze tussen de heats. Je kunt tijdens deze pauze een drankje drinken, even naar het toilet of discussiëren welke race jullie hierna willen racen. Het is ook mogelijk om door te racen en te genieten van 10 minuten langer racetijd. 

Kinderen vanaf 10 jaar, die minimaal 1,50 meter lang zijn, passen gemakkelijk in de simulatoren. Voor jongere kinderen wordt het al gauw lastig om bij de pedalen te komen. Wij verbieden niemand om te rijden maar willen ook niemand teleurstellen als zij niet kunnen racen.

Het is mogelijk om van te voren extra’s te kopen zoals: (non-alcoholische) dranken, snacks/koude hapjes, Virtual Reality upgrade(s) of racen met een bewegende simulator. Extra’s kun je afrekenen met cash of pin. Let op! In verband met drukte is het niet altijd mogelijk om extra speeltijd in te kopen op de dag zelf. Doe dit dus altijd van te voren tijdens het online reserveren. 

 

ARRANGEMENT OP MAAT? NEEM CONTACT OP MET ONS!

Contactformulier

    Winter
    Deal

    Everything you ever wanted

    50% OFF