fbpx

📞  +31(0)36 202 41 41

Maandag t/m zondag 08:00 – 20:00

📞  +31(0)36 202 41 41

Maandag t/m zondag 08:00 – 20:00

bewegende race Simulator huren

Bewegende 4d Race Simulator huren

De bewegende racesimulator huren is uniek in Europa. Door de bewegingen voel je de simulatoren een racewagen nabootsen door de 4D DBOX actuatoren. Geef gas, ga een bocht in en klap tegen de vangrail aan met hyperrealistische bewegingen. Met de Virtual Reality bril bezorgt deze simulator bijvoorbeeld een Full Motion Immersive Experience.

Simulator Huren voor beursstand, bedrijfsfeest of zakelijk evenement in Nederland

Bij Immersive kun je niet slechts één maar zelfs twee bewegende simulatoren huren in Nederland, België of Duitsland. De simulator wordt geleverd, geïnstalleerd en begeleid op locatie. Als je een bewegende racesimulator huurt dan wil jij bezig zijn met je evenement en gasten. De Bewegende 4D simulatoren huren kan makkelijk omdat ze verplaatsbaar zijn, gemakkelijk te installeren en eenvoudig aan te sluiten op een normaal 230V stopcontact.

Bewegende race simulator huren 4

Onze twee bewegende 4D race simulatoren huren

Een bewegende 4D race simulator huren is mogelijk in Nederland, België en Duitsland. Maar op aanvraag leveren wij ook simulatoren wereldwijd. De bewegende Vesaro simulatoren huren kan voor een dagdeel, enkele dagen tot zelfs enkele weken. Een samenwerking aangaan en een bewegende motion simulator huren te leasen is bij ons ook mogelijk. Er is keuze uit meer dan 160 racewagens en 30 verschillende circuits. Vraag daarom een vrijblijvende offerte zodat wij de opties met je kunnen bespreken.

Racen in bewegende race simulator
Bewegende race simulator stuur
Bewegende race simulator Audi sport
Bewegende race simulator huren TAG Heuer
Racen in bewegende race simulator
Bewegende race simulator BMW

we horen graag van je!

Ben jij opzoek naar een gave bewegende race simulator voor jouw evenement? Dan horen we dat graag!

Race simulator huren evenementen