fbpx

📞  +31(0)36 202 41 41

Maandag t/m zondag 08:00 – 20:00

📞  +31(0)36 202 41 41

Maandag t/m zondag 08:00 – 20:00

virtual reality unique Huren

DE GEAVANCEERDSTE EN BESTE RACE SIMULATOR HUREN MET VIRTUAL REALITY BEURS, FEEST, EVENEMENT OF PROMOTIE

RACE SIMULATOR VIRTUAL REALITY

Race simulator met Virtual Reality

Race Simulator huren met VIRTUAL REALITY

Serieuze raceclub of ervaren coureurs die een simulator met Virtual Reality willen racen? De race simulator met Virtual Reality is dan echt iets voor jou. De force feedback systemen zijn namelijk ideaal voor serieuze simraces en geven een realistisch racegevoel. De stuurtjes zijn namelijk van carbon fiber en geven realistisch tegenstuur. Met behulp van de LED-lampjes op het stuur weet jij wanneer je moet schakelen. De stoelen zijn van carbon fiber en liggen in de Formula of GT3 stand. Daarnaast is de simulator te huur met triple monitor setup en VR bril.

Simulator Huren beursstand of EVENT

De race simulator met Virtual Reality gaat gemakkelijk en kan op veel verschillende plekken geplaatst worden. Samen met het Top Gear Leaderbord ben je al snel enkele uren voorzien van spelplezier en daarmee tevreden gasten. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan!

Race simulator VR experience

Race simulator huren met Virtual Reality

De race simulator huren met Virtual Reality is ideaal omdat deze simulator de Formule 1 ligstand heeft en zeer realistisch is. Daarnaast verzorgt de geavanceerde force feedback heerlijk rijd gedrag. Race daarom in een van de 180 racewagens en kies uit 30 – 40 verschillende circuits. Of ga bijvoorbeeld racen op Zandvoort. Daarnaast is het mogelijk om Virtual Reality te huren. Andere opties zijn: drie extreem grote monitoren, begeleiding en een gordelsysteem. De simulatoren kunnen bijvoorbeeld al binnen 30 minuten op locatie geïnstalleerd en klaarstaan.

Check out our Simulator

Virtual Reality Sim race experience beleven

Race simulator met Virtual Reality

Immersive experience beleving

Race simulator met Virtual Reality

Race simulator huren belgie

Race simulator branding, aankleding en prijzen

Gebruik maken van de gegarandeerde reuring rond de bewegende race simulator om jouw merk te versterken? Dat is bij ons geen enkel probleem. Er kunnen zowel stickers op de simulator als rond de race simulator op een boarding worden geplaatst.

Naast het leveren van de beste race simulator voor jou evenement heb je bij ons ook de mogelijkheid om de race simulator aan te kleden met decoratie materialen zoals een Formula achterwand, race banden, finish vlaggen en pitsborden.

 

Wat is een race simulator zonder een beetje competitie? Maak gebruik van ons Top Gear leaderboard en ga de competitie aan met jou collega’s, vrienden of (potentiële) relaties. Wil je de snelste coureur een trofee meegeven dan kunnen wij dat voor je regelen! 

 
 
Breedte: 100 cm (bij het TV scherm 125 cm) Lengte: 250 cm Hoogte: 135 cm

Deuropening van: 870 mm (geen trappen)
Ondergrond: Stabiel, vlak en droog
Stroompunt: Normaal stopcontact 

Race Simulator aanvraag