fbpx

📞  +31(0)36 202 41 41
Maandag t/m zondag


Op Afspraak

Single ticket

Single ticket UNIEKE experiences.

DE LEUKSTE RACE EXPERIENCES VOOR EEN DAGJE WEG OF UITJE

ONZE TICKETS

PRIJZEN GEBASEERD OP 1 SIMULATOR PER PERSOON

Begewegende simualator

1 heat 4D Racen

Beleef deze exclusieve bewegende 4D racesimulator. Neem plaats, stel je stoel af en voel de bewegingen van de auto. Een racelicentie, rijbewijs of ervaring met racen is geen must want iedereen kan overweg met deze simulator. Voel de simulator bewegen tijdens het gasgeven, remmen of als je ergens tegen aan botst. Plezier gegarandeerd!

v.a. € 17,50 p.p.

Esport race simulator

1 heat Simracen

Deze race experience beleven is ideaal voor beginners en Formula fanaten. Veel racecoureurs hebben thuis een Playseat of racestuurtje en dan moet je deze geavanceerde simulator zeker eens uittesten. Race tegen elkaar in een multiplayer race sessie en ga voordelig racen. Extra heats kosten €5 tot €7,50 per 20 minuten racen extra. 

v.a. € 12,50 p.p.

97560c86-3071-4602-8cbd-43a34e490531-min

1 heat 4D VR Racen

De ultieme race ervaring beleven doe je in de bewegende 4D racesimulator met Virtual Reality bril. Een VR 4D race experience is de ultieme immersive experience. Race tegen een ander op dezelfde baan en houd het vriendschappelijk of bots elkaar van de baan af. Een VR 4D experience beleven is waanzinnig. 

v.a. € 22,50 p.p.

20210604_200349 (1)-min

2 heats Simracen

Ga 2 heats simracen en beleef een echte race! Simracen is leuk voor jong en oud. De professionele coureurs, en beginnende simracers kunnen goed overweg met de simulator. Ga Ferrari rijden op de Nurburgring of Lamborghini rijden op Zandvoort! Kom met meerdere personen tegelijkertijd en stel jouw droomrace samen!

v.a. € 17,50 p.p.

Knipsel-min

2 heats 4D Racen

Race extra lang door 2 heats te racen in de bewegende 4D racesimulator. De 2 heats duren 20 minuten per stuk en tijdens deze race beleving kun jij de ideale race samenstellen. Race in een Lamborghini Huracan, Ferrari of een van de 30 Porsche’s op Zandvoort, SPA, Assen, Silverstone en nog veel meer

v.a. € 30,00 p.p.

Race Abonnement bij Immersive Experiences

3 heats Simracen

Race 3 heats (20 minuten per heat) in onze Esport simulatoren. Kies een van de klassieke Formula wagens of race in de nieuwste auto’s. Ga Lamborghini racen, BMW M3 rijden of ga met de Mercedes AMG GT op Zandvoort racen. Met 3 heats kun je oefenen, kwalificatie racen en uiteindelijk een race rijden. 

v.a. € 25,00 p.p.

“The danger sensation is exciting. The challenge is to find new dangers.”

BEKIJK ALLE SINGLE RACE EXPERIENCES

Simrace Evenement

Veelgestelde vragen

Een race experience beleven bij Immersive in Almere duurt 20 minuten per heat. De eerste 5 minuten zul je een instructie ontvangen van de simulator en vervolgens ga je 20 minuten racen. Wij racen in 2 tijdblokken van 30 minuten per uur. Per uur gaan er dus 2 races van start. Wees op tijd zodat jij je tijd vol kunt rijden. Als je 2 heats reserveert dan zitten er 10 minuten pauze tussen de heats. Je kunt zelf kiezen of je de 10 minuten gebruikt om een drankje te drinken of dat je 10 minuten gratis door racet tot je tweede heat start. 

Wij vragen iedereen om 10 – 15 minuten voor het racen aanwezig te zijn. Als je te laat bent dan is dit voor eigen rekening en zullen wij de gemiste tijd niet vergoeden. Als je niet op tijd bent, en het is druk, dan kunnen wij jullie niet de tijd en aandacht geven die jullie verdienen. Als je eerder bent dan kun je vaak ook gratis langer racen! 

Kinderen vanaf 10 jaar, die minimaal 1,30 meter lang zijn, passen gemakkelijk in de simulatoren. Voor kinderen onder de 10 jaar oud wordt het racen al vrij lastig. Zij kunnen nog niet bij de pedalen komen en het racen is nog te moeilijk voor hen. Wij verbieden niemand om te rijden maar willen ook niemand teleurstellen als zij niet kunnen racen of als de race experience moeilijker lijkt dan gedacht. 

Alle bewegende simulatoren zijn uitgerust met Virtual Reality. Deze kun je tijdens het reserveren selecteren. Het is ook mogelijk om consumptiemunten te bestellen – hierdoor kun je tijdens je experience genieten van een drankje. Wij adviseren vooral om langere heats te racen want deze extra heats zijn een stuk voordeliger. Zo krijg je waar voor je geld en wij vinden het gezellig om jou langer in het Experience Center te hebben! 

Als je heats met meerdere personen reserveert dan kun je altijd tegen elkaar racen. Wij starten een ‘private’ server op waar jullie het gewenste voertuig, circuit en hulpmiddelen kunnen selecteren. Het is mogelijk om tot 22 personen tegen elkaar te racen met Virtual Reality of in bewegende simulatoren. 

ARRANGEMENT OP MAAT? NEEM CONTACT OP MET ONS

Contactformulier