fbpx

📞  +31(0)36 202 41 41
Maandag t/m zondag


Op Afspraak

Playseat race simulator huren

Eigenschappen

Stoel: Formula 1 stoel
Stuur motor: realistische force feedback
Stuur: Formula 1 stuur met flippers
Pedalen: Gas & rempedaal
Speakers: Koptelefoon of speakers om het bedrijfsfeest/beurs op zijn kop te zetten
TV scherm: Curved gamings scherm
Computer: Gaming PC
PC Racing Software: inclusief Commerciële licentie
Accessoires: Draadloze Keyboard en muis

Belangrijke informatie

Lengte: 200cm 
Breedte: 87cm (normale deur opening)
Hoogte: 135cm
Lengte coureurs: vanaf 150cm
Stroom: 230V (normaal stopcontact)
Plaatsing: Stabiel, vlak en droog
Transport: Niet over trappen of door tillen

Omschrijving Simulator

Een echte Formule 1 playseat huren? Ben je klaar om een indruk achter te laten tijdens het volgende evenement, beurs, bedrijfsfeest of ander event? Dan móet je de Playseat huren in Nederland, België of Duitsland via Immersive. De playseat huren verloopt gemakkelijk en installeren onze professionals binnen 15 – 25 minuten bij jou op locatie. De Playseats huren op locatie gaat gemakkelijk want de simulator past door elke deuropening en is maar 2 meter lang. Start een competitie door twee playseats te huren en deze door onze experts te verbinden met elkaar. De Formula Playseat is robuust, heeft een liggende kuipstoel voor de optimale racebeleving en een goed stuurtje met werkende knoppen voor DRS, ERS en nog veel meer. Race simulatoren huren wordt nog leuker door stickers toe te voegen, Virtual Reality toe te voegen, vlaggen te huren en een Top Gear leaderbord te laten plaatsen. Leuk voor beginners en professionals!

Elke Formula simulator is voorzien van simracesoftware waarbij de nieuwste en gaafste Formula-wagens gebruikt kunnen worden. Liever een GT3 auto, supercar of hypercar besturen? Ook dat is geen probleem met de simracesoftware van deze Playseat. Er is keuze uit meer dan 30 circuits waaronder Zandvoort GP, SPA Francorchamps, Nurburgring GP, Monaco en nog veel meer

Interesse om een Playseat racesimulator te huren voor een dagdeel, gehele dag of zelfs meerdere dagen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis offerte aan.