logo immersive

Formule 1 simulator

Ervaar de Formule1 zelf!

Formule 1  Simulator huren? Huur dan onze budget F1 race simulator en ervaar net als Max Verstappen hoe het is om over het circuit te racen. Met onze Formule 1 simulator heb je dezelfde zitpositie als echte F1 coureurs. Dankzij het podium en het de opbouw voor het scherm kunnen mensen makkelijk meekijken met de coureur. Een ideale set voor je beursstand of bedrijfsevenement. 

Breng de opwinding van de Formule 1 naar jouw evenement met onze F1 simulator! Ideaal voor feestjes, evenementen en beursstands, deze simulator biedt een authentieke race-ervaring in een getrouwe replica van een F1-cockpit. Onze simulator maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals Force Feedback en en  een realistische rijervaring. Neem plaats in de F1-cockpit en race met 300+ km/u over het circuit net als Max.

Onze Formule 1 simulator is een echte blikvanger en zorgt voor vermaak en opwinding op jouw stand. Bezoekers kunnen genieten van een spannende competitie op iconische circuits zoals Spa of Zandvoort. Het indrukwekkende design van de simulator trekt gegarandeerd veel aandacht. Bied jouw gasten een onvergetelijke race-ervaring en gebruik de simulator als een krachtige marketingtool. Je kunt de simulator personaliseren met jouw merk of bedrijfsstijl, wat zorgt voor extra zichtbaarheid en impact. Til jouw evenement naar een hoger niveau met onze Formule 1 simulator. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Van de pitstraat naar de startgrid

Offerte aanvragen

Het sim center

Race simulator huren