Race simulator huren UNIEKe experiences.

DE BESTE RACE SIMULATOR HUREN VOOR JOUW BEURS, FEEST, EVENEMENT OF PROMOTIE

RACE SIMULATOR HUREN?

Immersive Experiences regelt Race Experiences voor bijvoorbeeld jouw beurs, event of bedrijfsfeest. Wij zijn er voor alle event-planners, bedrijfsmanagers, standhouders, marketingmanagers en anderen die op zoek zijn naar een Race simulator. Onze race simulator kan gehuurd worden voor jouw beursstand, evenement, bedrijfsfeest, zakelijk event en personeelsfeest. Voor een race simulator huren kunt u vrijblijvende offerte aanvragen of ✉️ contact opnemen voor advies. Bel ons via 📞  +31-655604455

 • Transport, installatie & begeleiding in Nederland, België en Duitsland
 • Commerciële software met licenties (F1, GT, rally, Trucks, karting)
 • Tegen elkaar racen met meerdere simulatoren
 • De meest geavanceerde simulatoren voor elk event
 • Mogelijkheid voor promotie en branding
 • Bij te huren: Virtual Reality, Top Gear board, aankleding en meer
 • Haal & Breng service
Transport benelux race simulator
Triple monitor kinderen race simulator

Race Simulator huren vanaf €250,- 

U kunt al één race seat simulator huren vanaf €250,- ex BTW. Optioneel kun je de simulator upgraden met een Virtual Reality bril, daarom is dit zo leuk! Er zijn 140 verschillende race auto’s beschikbaar van formule 1 tot aan GT3 auto’s waarbij je de snelheid en kick kan voelen. Ideaal om zelf een keer in een formule 1 race auto te rijden. 

Immersive Experiences biedt verschillende race simulatoren aan zoals een bewegende race simulator die uitgebreid kan worden naar de ultimate race simulator. Daarnaast verhuurt Immersive ook een Podium race simulator (playseat), een premium race simulator (F1 simulator). Er zijn talloze combinaties mogelijk of het nou om een beurs, event, zakelijk, personeelsfeest, presentatie of feest gaat, je zult de show stelen met onze simulatoren. 

Want wie wilt er nou niet in een echte Formule 1 (F1) race auto rijden? Wij kunnen de simulator ombouwen naar een Rally race of GT wedstrijd waarbij je tegen je vrienden kan racen. Want wie wilt er nou niet in een Formule 1 (F1) racen?

 

Ready to RACE?

PARTNER with US!

Een race simulator huren voor jouw beursstand, feest of evenement

Met een formule 1 race simulator, premium race simulator en bewegende race simulator zorg je voor gegarandeerd vermaak tijdens een personeelsborrel, zakelijk event of een beurs. Iedereen wil net als een race coureur met een Formule 1, Rally race of GT3 wagen over het circuit scheuren. Wanneer er meerdere simulators gehuurd zijn tegen elkaar racen! Wij verzorgen het transport installatie en begeleiding tijdens jouw race event. Er zullen al snel mensen verzamelen om de simulator. 

Race simulatoren huren maakt een succes van jouw evenement.

Audi Sport Race simulator huren

ONZE TYPE SIMULATOREN

KIES UIT ONZE SOORTEN RACE SIMULATOREN VOOR JOUW EVENT

Onze assortiment

v-rig race simulator huren Immersive

ESPORTS Race seats huren

12 Esports Race seats huren zijn ideaal voor grote evenementen of digitale competities. De simulatoren kunnen door kinderen, jongeren en volwassen bestuurd worden. Ideaal voor winkelruimtes, garages en grote hallen. 

Prijs vanaf €250,- ex BTW

f1-vr-race-simulator-huren-1-700x435

podium series F1 VR simulator

4 podium series F1 VR seats huren is ideaal voor Formule 1 fanaten. In deze stoel lig je net zoals bij een echte Formule auto en heb je een fijn stuur waar iedereen mee kan racen. Optioneel Virtual Reality huren en met begeleiding.

Prijs vanaf €450,- ex BTW

Bewegende race simulator 4D

Bewegende 4D race simulator huren voor events

2 bewegende 4D racesimulatoren huren is exclusief mogelijk bij ons. Door de levensechte bewegingen voel je de racewagen tot 1G optrekken, remmen, bochten maken en in de vangrail botsen. De bewegende simulator is up te graden met Virtual Reality.

Prijs vanaf €950,- ex BTW

Race simulator branding

Race simulator huren met eigen Logo & Tekst

Bij elk evenement worden er veel foto’s en video’s gemaakt van de simulatoren. Mis deze kans daarom niet om jouw merk of bedrijfsnaam in de spotlight te zetten met branding zoals stickers en banners. Langdurige sponsoring en samenwerking is ook mogelijk.

Prijs vanaf €150,- ex BTW

Onze andere simulatoren

Wij hebben voor ieder een simulator
V-rig GT3 stand race simulator huren

V-rig huren

vanaf €250,- ex btw

playseat huren race simulator immersive

Playseat huren

vanaf €450,- ex btw

Race simulator ultimate gordelsysteem

Ultimate simulator

vanaf €1250,-

Transport benelux race simulator

Haal & breng service

vanaf €185,-

Waarom moeten race simulatoren op jouw event?

Tijdens jouw event hoef je niet om te kijken naar de Race simulatoren. Wil je weten waar je op moet letten? Lees ons artikel! Onze race begeleiders hebben de expertise om jouw race experience van A tot Z te verzorgen. Naast het begeleiden van de race simulator kan onze expert namen noteren op onze Top Gear Leaderboard en leads verzamelen voor jouw bedrijf. Daarnaast kan de expert zich kleden naar je wensen. Het ijs is gebroken als een potentieel klant uit de simulator stapt voor een sales pitch. Een effectief middel voor jouw beurs of event horen onze F1 Race simulatoren erbij! 

Bij elk event, evenement, bedrijfsfeest, personeelsfeest of beursstand past een Race simulator. Immersive Experiences creëert dagelijks  nieuwe race kampioenen die moeten strijden voor nummer 1. Huur één of meerdere van onze ultimate race simulatoren en wij helpen je een onuitwisbare indruk achter te laten, een fantastische ervaring cadeau geven (aan klanten, partners of medewerkers) of om heel veel mensen naar jouw beursstand te krijgen! Wij verzorgen een Race simulator met transport, installatie en begeleiding. Meer informatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte of advies. 

Ready to RACE?

PARTNER with US!

UITGEVOERDE EVENTS: MASTERS OF LUXURY PERSONEELSFEEST GAMMA FORMULA 1 RACING AUDI RS5 LAUNCH BMW MINI PROMOTION VERSTAPPEN PARTNER EVENT AJAX MERCEDES EVENT

Wat zeggen klanten over ons

"Waanzinnige race simulatoren. Voor ons jaarlijkse personeelsfeest hebben we naast een DJ, en een leuk kerstpakket, als verassing 2 bewegende race simulatoren gehuurd. De simulatoren huren vielen goed in de smaak bij jong en oud! Ik zal het aan iedereen aanraden zeker weten!
Albert heijn
Albert Heijn
"Voor de lancering van de BMW M5 2019 hebben we de race simulator gehuurd en in de showroom geplaatst. De race simulator was netjes op tijd geïnstalleerd en klaar gezet voor het evenement. We hadden de keuze uit verschillende BMW modellen zoals de M3 E92, M5 E60 en M5 F90"
BMW Immersive logo-min
BMW Motorsport
"Voor ons bedrijfsuitje besloten wij twee bewegende Formule 1 racesimulatoren te huren met Virtual Reality brillen. In combinatie met het Top Gear leaderboard hebben we een hele competitie gehouden. We hebben een erg leuke avond gehad en gaan het zeker nog eens doen!"
TAg heuer Immersive
TAG HEUER

Onze evenementen!

We make YOUR EVENT IMMERSIVE!

"Elk event is uniek. Wij denken daarom graag met je mee. Het succes van jouw volgende evenement is ons doel."

Ted SCHOLTEN. CO-FOUNDER

Meest gestelde vragen

De kosten van een racesimulator zijn altijd opgebouwd met de volgende punten: 

 • Transportkosten:
  – tussen de €185 – 250 in Nederland
  – tussen de €250 – 500 in België en Duitsland
 • Huurkosten: de kosten voor het huren van een simulator zijn afhankelijk van de duur (dagdeel, dag, meerdere dagen) en de soort simulator
  Esports raceseats huren vanaf €250 per dagdeel
  Podium F1 VR huren vanaf €450 per dagdeel
  Premium F1 VR huren vanaf €600 per dagdeel
  Motion simulator huren vanaf €950 per dagdeel
 • Extra’s: 
  – Triple monitor setup 
  – Virtual Reality
  – Seatbelt System
  – Top Gear Leaderbord

Een race simulator is een simulator met stuur, gas- en rempedaal, een stoel, hardware (PC en monitor) en software. 

Er zijn verschillende varianten van simulatoren zoals statische Formule 1 seats maar ook geavanceerde bewegende racesimulatoren. Als je een bewegende simulator huurt, houd er dan rekening mee dat je een professionele bewegende simulator huurt. Een massagestoel met trilstand en een stuurtje is natuurlijk geen echte bewegende simulator

Dit ligt aan het evenement, de verwachte gasten en de vaardigheden van de verschillende coureurs. De prijs speelt natuurlijk een belangrijke rol maar voor een exclusief gala wil jij natuurlijk een geavanceerde simulator met alle opties en voor een competitie met 1.000 man wil jij de 12 Esports Race seats huren

Een Playseat huren is bij Immersive mogelijk. Wij noemen ze de Podium F1 VR simulatoren en in dezelfde categorie hebben wij ook de Esports Race seats. Een playseat huren of F1 VR seat huren is voordelig en kan al vanaf een paar honderd euro per dag

Een race simulator kopen kost al gauw enkele duizenden euro’s (€1200 voor een PC, €500 voor een monitor, €800 voor een Virtual Reality bril, €1600 voor pedalen, €1000 voor de seat en €1500 voor commerciële software). Dan heb je wel zelf een simulator maar deze moet je ook dagelijks onderhouden, opslaan, verplaatsen voor je evenement en beschermen tegen watervocht, schades en brand. Het is toch veel makkelijker om al deze kopzorgen aan ons over te laten 😉

Choose your Simulator Location duration

Contactformulier