fbpx

Race simulator huren?

Wil jij een race simulator huren en weet je niet waar je op moet letten? Wij zijn er voor alle event-planners, bedrijfsmanagers, standhouders, marketingmanagers en anderen die op zoek zijn naar de ultieme race simulator.

Immersive verzorgt uw sim race experience van A tot Z.

Huur één of meerdere van onze high end race simulatoren. En wij helpen jou een onuitwisbare indruk achter te laten, een fantastische ervaring cadeau geven (aan klanten, partners of medewerkers) of om heel veel mensen naar jou beursstand te krijgen!

Ons aanbod bestaat uit kwalitatief hoogwaardige race simulatoren voor een maximale racebeleving.

Bekijk snel onze race simulatoren en neem contact met ons op.
📞  036-202 41 41

Immersive evenement

Een race simulator huren voor op uw beursstand, feest of evenement

Met een race simulator huren zorg je voor gegarandeerd vermaak tijdens een personeelsborrel, zakelijk event of een beurs. Iedereen wilt net als Max Verstappen met een Formule 1 wagen over een circuit scheuren, of wanneer er meerdere simulators gehuurd zijn tegen elkaar racen!

Huur daarom nu nog 1 of meerdere race simulatoren en maak een succes van jouw evenement.

Onze verschillende simulatoren

FOrmula 1 sim event!
Meest gehuurde simulator
Exclusieve simulator

Bel me terug

Meer weten over een race simulator huren of gewoon even sparren met ons team. Laat dan je telefoon nummer achter en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

  Liever een offerte?

  Liever een vrijblijvende offerte ontvangen dan kan dat natuurlijk ook.

  Race simulatoren huren voor jou beurs, event of bedrijfsfeest
  "Wij hebben al meerdere evenementen met Immersive gewerkt. De simulatoren, en het personeel, zijn uiterst professioneel wat wij nodig hebben als wij op meerdagse evenemten staan. De mensen van Immersive zijn flexibel en denken altijd mee"
  audi-logo-race-simulator-huren-120x120
  "Wat een ervaring! De simulatoren waren tot in de puntjes geregeld en bezorgen altijd veel plezier. Tijdige installatie met goede spelbegeleiding. Het bewegende onderstel maakt echt een enorm verschil bij onze klanten. Immersive is nu onze vaste leverancier in Nederland."
  "Voor Porsche wilden wij racesimulatoren huren bij Immersive. We hebben de bewegende simulatoren bij Porsche Centrum Amsterdam geplaatst en zijn een competitie gestart. Onze vaste klant Jaap was de snelste maar hij had dan ook al vaker geracet in de echte 991 GT3

  Wij bieden maar aan dan een racesimulator

  Een bewegende simulator, Formula simulator of Esport simulator huren is al een hele ervaring maar Immersive biedt meer dan een racesimulator. Bij het huren van meer dan één simulator kunnen wij de simulatoren aansluiten met elkaar. Huur bijvoorbeeld 12 E-Sport simulatoren en draai een kampioenschap op locatie. Bij elk evenement kan digitaal bijgehouden worden welke coureurs de snelste zijn, kunnen racegroepen gemaakt worden en kan iedereen razendsnel aangesloten worden door ons servermanagementsysteem. Daarnaast ontvangt elke coureur via email een technische analyse van de gereden race. 

  De simulatoren en server-instellingen van Immersive zijn kwalitatief hoogwaardig en zeer uniek. Wil jij nog meer opvallen? Laat ons jou dan adviseren over de mogelijkheden om de simulatoren te branden in eigen huisstijl. Inclusief bestickering op de simulator, aankleding met racevlagen, banners, pitsborden, olievaten en autobanden. 

  Het is mogelijk om voordelig een simulator te huren maar je kunt er ook voor kiezen om de simulatoren aan te vullen met extra’s. Kies voor een triple-monitor setup met drie wijde monitoren die een indrukwekkend gezicht vormen, bestel het gordelsysteem erbij of laat jouw gasten in Virtual Reality racen! Het is zo gek niet te bedenken maar bij Immersive vindt je alles voor de beste Immersive Experience. Ook mogelijk tot het leasen, langdurig huren of duo-kopen van simulator opstellingen. 

  Race simulator verhuur product pagina's

  Race simulator huren evenementen

  Offerte aanvragen

  Gratis en vrijblijvende offerte aanvragen