logo immersive

Truck simulator

Maak Uw Evenement Uniek: Huur Onze High-End Truck Simulator Nu! Van het racen in Formule trucks tot het rondrijden door de stad om een lading af te leveren wij hebben een geschikte truck simulator voor jou.

Huur een Truck Simulator en Maak Uw Evenement Onvergetelijk!

Bent u op zoek naar een unieke en indrukwekkende toevoeging voor uw volgende evenement, beurs of teambuilding activiteit? Onze high-end truck simulatoren bieden een realistische rijervaring die uw gasten zeker zal verrassen. Met geavanceerde technologie├źn en levensechte besturing brengt onze simulatoren de spannende wereld van vrachtwagenrijden naar uw locatie.

Wij zorgen voor het volledige transport en de installatie, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Dankzij hoogwaardige graphics en een gebruiksvriendelijke interface zijn onze simulatoren geschikt voor zowel beginners als ervaren chauffeurs. Perfect voor merkactivaties, trainingssessies, en vermaak op grote schaal.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte en ontdek hoe onze truck simulator uw evenement naar een hoger niveau kan tillen. Laat uw gasten genieten van de ultieme rijervaring en maak van uw evenement een groot succces

 

Van de pitstraat naar de startgrid

Offerte aanvragen

Het sim center

Race simulator huren