logo immersive

Sim Racen in Almere

De ultieme
race ervaring

SIm race center in Almere

Formula 1, Gt3, Supercars en meer

100+ race cars

30+ circuits

20+ race simulatoren

food & drinks

Het Sim Race Center van Immersive, waar de virtuele wereld van het racen tot leven komt. Sim racen is meer dan alleen een spel; het is een adrenaline-gevulde ervaring die de sensatie van echte autoraces nabootst. Bij ons kun je plaatsnemen achter het stuur van high-performance racewagens, zoals Formule en GT3-auto’s, en het opnemen tegen je eigen gezelschap. Of je nu een beginner bent die net begint of een ervaren coureur op zoek naar een nieuwe uitdaging, wij bieden verschillende niveaus van gameplay die aan jouw behoeften voldoen. Dus stap in, start je motor en laat je innerlijke coureur los op het virtuele circuit!

FAQ

Eerste keer
Sim racen?

Sim racen, ook bekend als simulatieracen, is een vorm van videospelracen waarbij spelers plaatsnemen achter het stuur van een racesimulator die is uitgerust met geavanceerde technologieën. Het verschil met gewoon videospelracen is dat simracen veel realistischer is en gericht is op het nauwkeurig simuleren van de ervaring van echt autoracen, inclusief realistische physics, geluiden en grafische weergaven.

Nee, ervaring met autoracen is niet vereist om te kunnen genieten van simracen. Simracen is toegankelijk voor mensen van alle niveaus, van beginners tot ervaren racers. Onze instructeurs staan klaar om je te begeleiden en te helpen, ongeacht je ervaringsniveau.

Onze racesimulatoren zijn uitgerust met high-end apparatuur, force-feedback racesturen en pedalen, realistische racestoelen en geavanceerde software die een nauwkeurige simulatie van autoracen mogelijk maakt.

Ja, onze racesimulatoren bieden verschillende niveaus van moeilijkheid en instellingen die kunnen worden aangepast aan jouw ervaringsniveau en voorkeuren.

Ja, je kunt uit een breed scala aan auto’s en circuits kiezen, variërend van klassieke racewagens tot moderne Formula bolides en legendarische circuits over de hele wereld. Denk bijvoorbeeld aan;

  1. Circuit de Monaco
  2. Circuit de Spa-Francorchamps
  3. Circuit de la Sarthe
  4. Circuit of the Americas (COTA)
  5. Silverstone Circuit
  6. Autodromo Nazionale Monza
  7. Suzuka International Racing Course

Onze simulatoren zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 12 jaar en minimaal 120 cm lang

Bij Immersive in Almere kan je met 20 personen tegelijk tegen elkaar. Maar wij kunnen groepen aan tot 60 personen!

Het kinderfeestje boek je online via deze website. Wil je het kinderfeestje vieren buiten onze reguliere openingstijden neem dan contact met ons op. 

het is mogelijk om voor de kinderen eigen taart mee te nemen. Geef dit wel vooraf aan nadat je een boeking hebt gemaakt. Je moet naast het meebrengen van de taart ook zelf zorgdragen voor bordjes en bestek én dien je al het afval zelf op te ruimen in de daarvoor bestemde afvalbakken.

Let op: het meenemen van taart bij een kinderfeestje is een uitzondering op onze huisregels. Het zelf meenemen van eten en drinken is niet toegestaan.

Bij ons kan je racen in welke race klasse dan ook, op het circuit naar jou keuze! Verder bieden wij ook zeer exclusieve Full Motion simulatoren aan. En hebben wij simulatoren met VR Brillen en simulatoren met 3 schermen.