logo immersive

Boek jouw race experience

Waarom racen bij Immersive?

Experience Center

500 vierkante meter ruimte met: horeca, voldoende zitplaatsen, meekijken met races en de lekkerste hapjes & drankjes. 

26 geavanceerde simulatoren

De beste simulatoren met: Bewegende 4D platformen, Fanatec stuurtjes & gespedalen, Virtual Reality brillen en drie schermen

Multiplayer en klassementen

Simulatoren zijn gekoppeld, stel je race samen, ontvang laptimes, communiceer via boardradio’s en automatische klassementen

Reserveren

Een reservering is gemakkelijk online te maken

Het is eenvoudig om een sessie in een van de 24 racesimulatoren te reserveren voor een enkele persoon of hele groepen. Kies jouw gewenste simulator, selecteer het gezelschap en reserveer de datum. Alvast de mogelijkheden bekijken? 

Groepsticket Esport Immersive
Racen op Zandvoort in een Lamborghini of Ferrari

Onze service

Zelf jouw race samenstellen

Met onze software race je tegen elkaar, kies jij jouw favoriete racewagen en geef je aan op welk circuit jij wil racen. Neem jouw toeschouwers mee. Ga jij de competitie met ons aan? 

Single tickets

Onze Race Experiences zijn leuk om alleen of samen met een vriend of vriendin te beleven. Stel zelf je challenge samen, probeer de rondetijden te verbreken en en race tegen elkaar of de computer. 

 

Lees meer over de single tickets

Groepstickets

Voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes, afdelingen en andere groepen hebben wij voldoende ruimte. Reserveer je arrangement en boek extra’s zoals een borrelgarnituur, drankje of bonenkoffie

 

Bekijk de groepstickets 

 

Bedrijfsfeesten

Voor bedrijfsfeesten maken wij arrangementen op maat. Zo is het mogelijk om een catering in te huren, logo’s af te spelen, ruimte voor een woordje door de manager of directeur en een netwerkborrel.

 

Lees meer over bedrijfsfeesten

Bestellen

Bestel nu en krijg ...

Bestellen bij Immersive Experiences kan automatisch en makkelijker dan je denkt. Of het nu voor een single ticket, groepsfeest of bedrijfsfeest is.

En het mooiste: elke racecoureur krijgt gratis een overzicht met rondetijden en plek in het klassement. Kom je nog een keer langs dan krijg je korting. Reserveer dus snel dan zetten wij de koffie klaar. 

Overview Immersive simulatoren

Mee doen aan een sim race event?

Wil jij de strijd aan gaan (met je vrienden) tegen andere simracers. Doe dan mee aan de gaafste sim race events!