fbpx

📞  +31(0)36 202 41 41

Maandag t/m zondag 08:00 – 20:00

📞  +31(0)36 202 41 41

Maandag t/m zondag 08:00 – 20:00

Playseat huren in Nederland

Playseat huren

Klaar voor de ultieme race-experience? Dan móet je één of twee Formula Playseats huren in Nederland, Duitsland of België. In de Formula simulator heb je dezelfde ligstand zoals in een echte Formula auto. Het lederen kuipstoeltje en de extra brede curved monitor zorgen voor een echte Immersive race experience. Makkelijk te plaatsen, eenvoudig door deuren te rijden en op elke locatie in Nederland, België en Duitsland te huur

Simulator Huren beursstand of EVENT

Een of twee formula Playseats huren gaat eenvoudig, de simulator is als één geheel opgebouwd en robuust voor elke gast. Huur twee playseats en laat ons de race voor je hosten zodat de coureurs tegen elkaar kunnen racen zodat het publiek mee kan kijken. De simulatoren zorgen gegarandeerd voor wachtrijen tijdens het evenement en zijn een leuke manier om jouw merk of bedrijf in de spotlights te zetten.

Playseat huren op locatie in Almere, Amsterdam, Utrecht, Hilversum of Nederland

Playseat huren

De Playseat huren is ideaal omdat deze binnen 5 minuten is geïnstalleerd. De forcefeedback, de pedalen en de koptelefoon zorgen voor een realistische race ervaring. Race in een van de 180 racewagens en kies uit 30 – 40 verschillende circuits. Ga racen op Zandvoort, Silverstone, de Nurburgring GP, Monaco of een ander GP-circuit. Daarnaast is het mogelijk om deze simulator met een Virtual Reality bril te huren.

Groepsticket 50 min | 4 simulatoren
Tag heuer playseat formule 1 huren
Race simulator BMW MINI event -min
Race simulator huren locatie
Race event Immersive
Race simulator huren playseat actie

we horen graag van je!

Ben jij opzoek naar een gave bewegende race simulator voor jouw evenement? Dan horen we dat graag!

Race simulator huren evenementen