fbpx

📞  +31(0)36 202 41 41
Maandag t/m zondag


Op Afspraak

Playseat huren in Nederland

Playseat huren

Klaar voor de ultieme race-experience? Dan móet je één of twee Formula Playseats huren in Nederland, Duitsland of België. In de playseat simulator heb je dezelfde ligstand zoals in een echte Formula auto. Het lederen kuipstoeltje en de extra brede curved monitor zorgen voor een echte Immersive race experience. Makkelijk te plaatsen, eenvoudig door deuren te rijden en op elke locatie in Nederland, België en Duitsland te huur.

Simulator Huren beursstand of EVENT

Een of twee formula Playseats huren gaat eenvoudig. De simulator is als één geheel opgebouwd en robuust voor elke gast. Huur twee formula 1 seats en laat ons de race voor je hosten zodat de coureurs tegen elkaar kunnen racen en het publiek mee kan kijken. De simulatoren zorgen gegarandeerd voor wachtrijen tijdens het evenement en zijn een leuke manier om jouw merk of bedrijf in de spotlights te zetten.

Playseat huren op locatie in Almere, Amsterdam, Utrecht, Hilversum of Nederland

Meer informatie of direct boeken?

Playseat huren

De Playseat huren is ideaal omdat deze binnen 5 minuten is geïnstalleerd. De forcefeedback, de pedalen en de koptelefoon zorgen voor een realistische race ervaring. Race in een van de 180 racewagens en kies uit 30 – 40 verschillende circuits. Ga racen op Zandvoort, Silverstone, de Nurburgring GP, Monaco of een ander GP-circuit. 

Een Formule 1 Seat die je kan huren bij Immersive is ideaal voor beurzen en drukke gelegenheden. De gasten kunnen zelf een snelle tijd neerzetten en de in competitie aangaan met andere gast bezoekers. Je kan een of meerdere simulatoren tegen elkaar laten racen. Hiervoor heb zorg je een een competitie. Als de bezoeker een snelle tijd heeft neergezet kan je de tijd op ons leader board plaatsen. Einde van het evenement kan je er voor kiezen om een prijs te geven aan de winnaars. Wij van Immersive hebben de beste hardware apparaten voor de echt race beleving. Wij racen met High-end computers en GEEN game console zodat de computers lang kunnen draaien op evenementen.

Plat seat huren opendag
Tag heuer playseat formule 1 huren
Race simulator BMW MINI event -min
Race simulator huren locatie
Race event Immersive
Race simulator huren playseat actie
we horen graag van je!

Ben jij opzoek naar een gave race simulator voor jouw evenement? Dan horen we dat graag!

Race simulator huren evenementen