logo immersive

Formula race simulator huren

PLayseat race simlator huren

Event of beurs?
Huur onze
formula 1 simulator

Ervaar de ultieme race-ervaring met onze Formula Playseat simulatoren! Huur één of twee Playseats in Nederland, België of Duitsland en beleef de sensatie van een echte Formule-auto. Met een lederen kuipstoeltje en een extra brede gebogen monitor wordt elke race meeslepend. Deze Playseats zijn eenvoudig te plaatsen, passen door elke deuropening en zijn beschikbaar op elke gewenste locatie.

 

Het huren van één of twee Formula Playseats is eenvoudig wij transporten, installeren en halen ze namelijk weer op. Onze simulatoren zorgen gegarandeerd voor wachtrijen tijdens het evenement en bieden een unieke manier om jouw merk of bedrijf in de spotlights te zetten!

Entertainment voor jou evenement

playseat formula
simulator huren

Het huren van een Playseat is ideaal omdat deze binnen 5 minuten geïnstalleerd is. Met forcefeedback, pedalen en een koptelefoon zorgt het voor een realistische race-ervaring. Kies uit een van de 180 racewagens en selecteer 30-40 verschillende circuits zoals Zandvoort, Silverstone, de Nurburgring GP, Monaco of andere GP-circuits.

Een gehuurde Formule 1 Seat bij Immersive is perfect voor beurzen en drukke evenementen. Gasten kunnen strijden om de snelste ronde neer te zetten en de competitie aangaan met andere bezoekers. Je kunt één of meerdere simulatoren tegen elkaar laten racen door een competitie te organiseren. Als een bezoeker een snelle tijd neerzet, kun je deze op ons leaderboard plaatsen. Aan het einde van het evenement kun je ervoor kiezen om prijzen uit te reiken aan de winnaars. Bij Immersive beschikken we over de beste hardware voor een echte racebeleving. We gebruiken high-end computers en geen gameconsoles, zodat de computers langdurig kunnen draaien tijdens evenementen.

Van de pitstraat naar de startgrid

Offerte aanvragen

Het sim center

Race simulator huren