fbpx

📞  +31(0)36 202 41 41

Maandag t/m zondag 08:00 – 20:00

📞  +31(0)36 202 41 41

Maandag t/m zondag 08:00 – 20:00

Sim racing events

GA JIJ DE COMPETITIE AAN MET ANDERE RACE FANATEN?

Doe nu mee aan de spannendste sim race competitie en ga strijd aan met maximaal 23 andere coureurs voor P1. Van beginner tot gevorderd, iedereen is welkom.

Hoe werkt een sim race Event?

Mee doen met een sim race event is de allerleukste manier om het simracen te ervaren. Net als tijdens echte autosport races rijden we namelijk een volledig race weekend. 

In eerste instantie beginnen we met een trainingssessie van 20 minuten. Je krijgt hier de tijd om het circuit te verkennen en vast aan de auto te wennen. 

Na de training is er een eerste pauze en kan je je ervaringen delen met de andere coureurs. Geniet van een verfrissend drankje of een snack en kijk eventueel mee met de tweede groep sim coureurs die het circuit op gaat.

Als de pauze of vrije training II voorbij is dan is het weer tijd om terug de sim in te gaan. Wie heeft zijn auto het best onder controle tijdens een kwalificatie sessie van 20 minuten en parkeert zijn bolide daarmee op pole position!

Als alle kwalificatie sessies gereden zijn dan is het tijd voor de race! Tijd om het met elkaar uit te vechten op het circuit! 

Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn voor twee races dan wordt je afhankelijk van je kwalificatie tijd ingedeeld in een race. Zo worden de meer ervaren sim coureurs bij elkaar geplaatst en heeft iedereen een leuke en spannende race tegen gelijkwaardige sim coureurs!

20 min vrije training

Bij voldoende inschrijvingen gaat nu de tweede groep coureurs beginnen aan een vrij training van 20 minuten.

De eerste groep heeft nu pauze en kan even bijkomen

20 min kwalificatie

Sta jij op pole position? Bij voldoende inschrijvingen gaat nu de 2de groep de baan op. 

 

Tijd om bij te komen met een drankje of hapje!

Tijd om het met elkaar uit te vechten op het circuit. Ga jij als eerst over de finishlijn?

Bij voldoende inschrijvingen gaat nu de A finale van start. Zat jij bij de allersnelste coureurs? Dan mogen jullie het nu uitvechten op het circuit. Wie gaat er met de titel naar huis?

Tijd om elkaars ronde tijden te vergelijken en mooie verhalen uit te wisselen.

De totale duur van het event is ongeveer 2 uur en 45 minuten.

Racen in bewegende race simulator
Bewegende race simulator stuur
Challenge met je vrienden
Race Abonnement bij Immersive Experiences
Smooth Robin Immersive Race simulator
Race event Immersive

Mee doen aan een event?

Sim race events vinden doorgaans plaats op elke eerste maandag van de maand tussen 19:30 – 22:00 uur. Wil jij weten met welke auto en op welk circuit er gereden wordt? Bekijk alle event data nu in onze boekingsagenda!