fbpx

📞  +31(0)36 202 41 41
Maandag t/m zondag


Op Afspraak

Esports race Simulator huren

E-Sport Simulator huren

Het is mogelijk om een enkele simulator te huren maar je kunt ook 20 E-sport race simulatoren huren tegelijkertijd. De simulatoren zijn robuust, voorzien van de beste racestuurtjes (Fanatec Elite F1), krachtige computers en geavanceerde simulatiesoftware. Beschikbaar in Nederland, België en Duitsland.

Huren voor beursstand, Feest of event

De E-sport racesimulatoren zijn gemakkelijk te plaatsen, worden geleverd met koptelefoons en zijn voor alle personen tussen de 120 en 210 cm in te stellen. Huur meerdere simulatoren tegelijkertijd, wij hosten de race zodat coureurs tegen elkaar kunnen racen en het publiek mee kan kijken.

E-sport simulator 3

12 esports race simulatoren

E-Sport race simulator huren is mogelijk in Nederland, België en Duitsland, maar op aanvraag kunnen wij ook in andere landen verhuren. De E-Sport race simulator is compact en kan gemakkelijk getransporteerd worden. Je kunt een simulator huren voor voor een dagdeel, enkele dagen tot zelfs enkele weken. Er is keuze uit meer dan 160 racewagens en 30 verschillende circuits. Vraag daarom een vrijblijvende offerte zodat wij de opties met je kunnen bespreken.

Wij zien vaak evenementen waarbij meerdere simulatoren worden gehuurd. Lijkt het je nou leuk kom dan met ons in contact zodat wij je verder kunnen informeren.

Esports sim
Bewegende race simulator stuur
a29d0304-f6f2-4054-9dfe-f994c76992b4
676f7f02-eee8-4cf7-a5ed-37666dfaa5c0
Esports sim2
simrace sim race Almere
we horen graag van je!

Ben jij opzoek naar een gave bewegende race simulator voor jouw evenement? Dan horen we dat graag!

Race simulator huren evenementen