fbpx

📞  +31(0)36 202 41 41
Maandag t/m zondag


Op Afspraak

Esport racesimulator huren

Eigenschappen

Stoel: Sim racing stoel
Stuur motor: Officieel E-sport wheel base
Stuur: Formula 1 stuur met flippers
Pedalen: Gas & rempedaal
Speakers: Koptelefoon of speakers om het bedrijfsfeest/beurs op zijn kop te zetten
TV scherm: Ultrawide gamings scherm
Computer: Gaming PC
PC Racing Software: inclusief Commerciële licentie
Accessoires: Draadloze Keyboard en muis

Belangrijke informatie

Lengte: 200cm 
Breedte: 87cm (normale deur opening)
Hoogte: 135cm
Lengte coureurs: vanaf 150cm
Stroom: 230V (normaal stopcontact)
Plaatsing: Stabiel, vlak en droog
Transport: Niet over trappen of door tillen

Omschrijving Simulator

De e-sport race simulator is ideaal om meerdere te huren. Ben je klaar om de competitie aan te gaan met collega’s, klanten of anderen? Huur dan één van de 12 VRIG Esport racesimulatoren bij Immersive! De racesimulatoren zijn voorzien van professionele direct Drive Fanatec stuurtjes en sterke gaming pc’s. Een VRIG Esport racesimulator huren is voor evenementen een gegarandeerd succes. De esport simulatoren trekken veel bekijks, kunnen voorzien worden van stickers en kunnen met elkaar verbonden worden. Zend de wedstrijd live uit en laat anderen realtime meekijken tijdens de race waarbij de scores direct bijgehouden worden. Een VRIG Esport racesimulator huren kan gemakkelijk in 15 – 25 minuten op locaties in Nederland, België en Duitsland geïnstalleerd worden. De simulator is af te stellen voor iedereen tussen 120 en 230 cm.

Door intense samenwerking met de Britse fabrikant hebben wij deze 12 simulatoren kunnen ontwikkelen. Daarom kunnen wij de simulatoren aanbieden als echte E-sport race simulatoren. Het resultaat mag er zijn, de nieuwste hardware en software met hightech snufjes van Fantec. De echte coureurs zien en voelen het verschil tussen de Esport Racesimulatoren en een gewone playseat die men thuis heeft. De E-sport race simulatoren huren is gegarandeerd een publiekstrekker. De instellingen van de simulatoren zijn geheel afstelbaar. Kies een van de 160 racewagens en 30 circuits.

Heb je interesse in de simulator? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij bieden meerdere simulatoren aan voor uw evenement.