logo immersive

Het team

Immersive is in 2016 gestart door een gezamenlijke passie voor auto’s en simracen. Inmiddels is Immersive gegroeid tot 10 enthousiastelingen die elke dag bezig zijn voor jouw volgende evenement. Wij beschikken over 24 simulatoren, een experience center van 400 vierkante meter met een gezellige horeca en een community van vele simrace coureurs.

Luc Scholten en Ted Scholten ondernemers Immersive
Sebastiaan Nieuwenhuis en Daniel Nieuwenhuis werken bij Immersive Experiences
Onderweg naar evenementen in Nederland

Eigenaren

"Ted is verantwoordelijk voor de algemene leiding, financiën en strategie. Data-guy by day and petrolhead by night"
Ted Scholten
Managing Director
"Sebastiaan zorgt voor de software, hardware en de technische zaken rondom de simulatoren"
Sebastiaan Nieuwenhuis
Technical Director
"Luc regelt de website, marketing, samenwerkingen en inkopen van nieuwe apparatuur"
Luc Scholten
Growth Director

Managers

"Patrick zorgt ervoor dat de dagelijkse operationele zaken geregeld worden bij Immersive. Zo wordt jouw evenement voorbereid, het Experience Center aangestuurd, personeel gemanaget en de planning voor simulatoren op locatie geregeld door deze duizendpoot."
Patrick Schoot
Operationeel Manager
"Juriaan helpt nieuwe en bestaande klanten met het kiezen van de juiste simulatoren, arrangementen en entertainment. Hij staat je graag te woord en legt meer uit over de dienstverlening van Immersive. Op zoek naar een nieuwe campagne? Zoek contact met Juriaan!"
Juriaan Schouw
Marketing & Sales manager

Hosts & racebegeleiders

"David helpt jou met het opzetten van jouw race, geeft je graag advies hoe je sneller kunt racen en komt op locatie helpen om van jouw evenement een succes te maken."
David
Bezige bij en altijd blij
"Mika staat vaak in het Experience Center als begeleider maar kun je ook op events terugvinden. Mika heeft veel kennis van VR Experiences, races en het begeleiden van jouw event".
Dylan
Kritische over-de-schouder-coach
"Jack is naast begeleider, host en sim-race-liefhebber ook autoliefhebber van muscle cars. Racen bij Immersive doet hij graag en de meeste energie haalt hij al 4 jaar uit het helpen van klanten."
Jack
Niks-te-gek-Jack
"Robin zorgt ervoor dat jouw volgende evenementen voorzien zal worden van de lekkerste hapjes en drankjes. Sinds 2006 is Robin al actief in de horeca en kan hij de meest uiteenlopende maaltijden op tafel krijgen. Een lopend buffet? Geen probleem! Een lekkere barbecue? Wordt geregeld! Robin zit zelf vaak ook in de simulatoren als snelste coureur van Immersive"
Robin
Cateringbaas
"Daniel is begeleider en host in het Experience Center, hij zorgt ervoor dat alle simulatoren draaien, dat de planning goed loopt en dat iedereen weer met een glimlach naar buiten loopt. Daniel werkt inmiddels 4 jaar bij Immersive en heeft een brok aan ervaring zodat jouw volgende experience een succes wordt."

Daniel
Voor velen te snel