fbpx

📞  +31(0)36 202 41 41

Maandag t/m zondag 08:00 – 20:00

📞  +31(0)36 202 41 41

Maandag t/m zondag 08:00 – 20:00

Het team

Immersive is in 2016 gestart door een gezamenlijke passie voor auto’s en simracen. Inmiddels is Immersive gegroeid tot 13 enthousiastelingen die elke dag bezig zijn voor jouw volgende evenement. Wij beschikken over 18 simulatoren, een experience center van 400 vierkante meter met een gezellige horeca en een community van ruim 500 simrace coureurs. Immersive staat voor kwaliteit, de beste simulatoren, plezier en vooral veel simraces.

Luc Scholten en Ted Scholten ondernemers Immersive
Sebastiaan Nieuwenhuis en Daniel Nieuwenhuis werken bij Immersive Experiences
Onderweg naar evenementen in Nederland

Senior petrolheads

"Ted regelt alles rondom HR, financiën, social media, strategie, marketing automation en alle randzaken binnen Immersive. Ted is lichtelijk verslaafd aan alles met snelheid en wielen. Zo snel als Ted met auto's is, zo hard staat hij in de remmen als het gaat over geld uitgeven tijdens onderhandelingen bij Immersive. Ted is the data-guy by day and petrolhead by night"

Ted Scholten
Tactisch (schakel)pokeraar
"Sebastiaan zorgt ervoor dat de zakelijke evenementen, het server managementsysteem, samenwerkingen en de technische zaken rondom de simulatoren geregeld worden. Opmerkingen over filmpjes? Daarvoor moet je bij Sebastiaan zijn. Nog geen rijbewijs? Daarvoor moet je ook bij Sebastiaan zijn want hij is influencer en rijschool-ondernemer"

Sebastiaan Nieuwenhuis
Betaald commentator
"Als er weer een gekke marketing-stunt komt dan kun je ervanuit gaan dat Luc deze bedacht heeft. Voor Luc is niks te gek en dat laat hij ook graag zien met de website, de marketing, de community, en nieuwe producten/diensten die hij heeft bedacht met zijn passie voor ondernemen en auto's. Op zoek naar een audio-visueel systeem? Luc is daar ook handig in.."
Luc Scholten
Snelle vent

MEDIOR petrolhead

"Heb je een vraag over jouw volgende evenement, wil je een groepsticket, bedrijfsuitje, simulator op locatie of een andere service van Immersive dan is Patrick je man. Van begin tot einde helpt Patrick jou om een succes van je volgende evenement te maken, hij adviseert je over de beste simulatoren, brandingtoepassingen en mogelijkheden voor het opzetten van races en competities. Daarnaast zul je hem ook vaak op evenementen zien en stuurt hij de junior petrolheads aan. Patrick werkt ook aan zijn eigen concepten dus als je op zoek bent naar graanvrije hondenvoer dan heeft Patrick nog een paar zakken liggen.

Patrick Schoot
Algemeen regelneef

Junior petrolheads

"Sten werkt als begeleider en host in het Experience Center, hij is altijd bezig om gasten een optimale beleving te bezorgen."


Sten
Bezige bij en altijd blij
"Dylan werkt als begeleider en host in het Experience Center, soms zie je hem stiekem in de simulator zitten omdat hij zelf fanatiek meeracet. Voor een uitdaging kun je altijd bij Dylan terecht".
Dylan
Kritische over-de-schouder-coach
"Jack is naast begeleider, host en sim-race-liefhebber ook autoliefhebber van muscle cars. Racen bij Immersive doet hij graag en de meeste energie haalt hij al 3 jaar uit het helpen van klanten."
Jack
Niks-te-gek-Jack
"Luuk is begeleider en wedstrijdzwemmer, hij houdt wel van een uitdaging en is er vaak in het weekend.


Luuk
Volgend Olympisch kampioen
"Mika staat vaak in het Experience Center als begeleider maar kun je ook op events terugvinden. Mika heeft veel kennis van VR Experiences en leisure.
Mika
VR-pro
"Max is begeleider en helpt je graag met jouw volgende experience. Vragen over simracen? Max is jouw man

Max
Niks-te-gek-Jack
"Robin zorgt ervoor dat jouw volgende evenementen voorzien zal worden van de lekkerste hapjes en drankjes. Sinds 2006 is Robin al actief in de horeca en kan hij de meest uiteenlopende maaltijden op tafel krijgen. Een lopend buffet? Geen probleem! Een lekkere barbecue? Wordt geregeld! Robin zit zelf vaak ook in de simulatoren als snelste coureur van Immersive"
Robin
Cateringbaas
"Daniel is begeleider en host in het Experience Center, hij zorgt ervoor dat alle simulatoren draaien, dat de planning goed loopt en dat iedereen weer met een glimlach naar buiten loopt. Daniel werkt inmiddels 4 jaar bij Immersive en heeft een brok aan ervaring zodat jouw volgende experience een succes wordt."

Daniel
Voor velen te snel