fbpx

Het team

Immersive is in 2016 gestart door een gezamenlijke passie voor simracen. Inmiddels is Immersive gegroeid tot 8 vaste enthousiastelingen, 18 simulatoren, een experience center van 400 vierkante meter met een gezellige horeca en een community van 500 simrace coureurs. Immersive staat voor kwaliteit, de beste simulatoren, plezier en vooral veel simraces.

Ons team

Team Immersive

Senior petrolheads

"Ted regelt alles rondom HR, financiën, customer service, social media, strategie, marketing automation en alle randzaken binnen Immersive. Ted is lichtelijk verslaafd aan alles met snelheid en wielen. Zo snel als Ted met auto's is, zo hard staat hij in de remmen als het gaat over geld uitgeven tijdens onderhandelingen bij Immersive. Ted is the data-guy by day and petrolhead by night"

Ted Scholten
Tactisch (schakel)pokeraar
"Bel naar Immersive en je krijgt waarschijnlijk Sebastiaan aan de lijn. Sebastiaan regelt de zakelijke evenementen, het server management, samenwerkingen en de technische zaken rondom de simulatoren. Opmerkingen over filmpjes? Daarvoor moet je bij Sebastiaan zijn. Nog geen rijbewijs? Daarvoor moet je ook bij Sebastiaan zijn want hij is influencer en rijschool-ondernemer"

Sebastiaan Nieuwenhuis
Betaald commentator
"Als er weer een gekke marketing-stunt komt dan kun je ervanuit gaan dat Luc deze bedacht heeft. Voor Luc is niks te gek en dat laat hij ook graag zien met de website, de marketing, de community, en nieuwe producten/diensten die hij heeft bedacht met zijn passie voor ondernemen en auto's. Op zoek naar een audio-visueel systeem of klaar om ingelicht te worden over de nieuwste deurbellen? Luc is daar ook handig in.."
Luc Scholten
Snelle vent

Junior petrolheads

"Sten werkt als begeleider en host in het Experience Center, hij is altijd bezig om gasten een optimale beleving te bezorgen."


Sten
Bezige bij en altijd blij
"Dylan werkt als begeleider en host in het Experience Center, soms zie je hem stiekem in de simulator zitten omdat hij zelf fanatiek meeracet. Voor een uitdaging kun je altijd bij Dylan terecht".
Dylan
Kritische over-de-schouder-coach
"Jack is naast begeleider, host en sim-race-liefhebber ook autoliefhebber van muscle cars. Racen bij Immersive doet hij graag en de meeste energie haalt hij al 3 jaar uit het helpen van klanten."
Jack
Niks-te-gek-Jack
"Robin zorgt ervoor dat jouw volgende evenementen voorzien zal worden van de lekkerste hapjes en drankjes. Sinds 2006 is Robin al actief in de horeca en kan hij de meest uiteenlopende maaltijden op tafel krijgen. Een lopend buffet? Geen probleem! Een lekkere barbecue? Wordt geregeld! Robin zit zelf vaak ook in de simulatoren als snelste coureur van Immersive"
Robin
Cateringbaas
"Daniel is begeleider en host in het Experience Center, hij zorgt ervoor dat alle simulatoren draaien, dat de planning goed loopt en dat iedereen weer met een glimlach naar buiten loopt. Daniel werkt inmiddels 4 jaar bij Immersive en heeft een brok aan ervaring zodat jouw volgende experience een succes wordt."

Daniel
Voor velen te snel