logo immersive

Verhuur simulatoren

Race simulator huren - onze projecten

Wij verzorgen alles voor jou!

Van begin tot eind willen staan wij voor gemak. Het moet jou gemakkelijk maken om een race simulator te huren. 

24/7 bereikbaar bij evenementen

Tijdens het evenement zullen wij altijd gereed zijn om je vragen te beantwoorden, de simulator moet het altijd werken tijdens jullie event. 

Uniek zijn in de verhuur

Immersive heeft al meer dan 300 projecten mogen uitvoeren, het leukste vinden wij om te kunnen meedenken zodat er een vet evenement kunnen organiseren

Race simulator huren evenementen

Volkswagen 75 jaar

Volledig uitgepakt

Volkswagen heeft in 2022 haar 75 jarig bestaan mogen vieren en zeg nou zelf, wat past er nou beter bij een autofabrikant dan een race simulator. De match en het contact was er dus al snel. De klant gaf aan dat de ervaring belangrijk was. Ons advies was daarom om de bewegende simulatoren af te nemen. Hiermee geef je je gasten een unieke ervaring die ze in geen andere simulator kunnen krijgen! Nadat er besloten was om de bewegende simulatoren neer te zetten, is er voor gekozen om de simulatoren digitaal en fysiek te branden in het thema van het 75 jarig bestaan! De aangeleverde designs hebben wij laten drukken om tijdig het eindresultaat te kunnen delen met Volkswagen. Zij waren erg enthousiast en konden niet wachten tot het event. Op de dag van het event stonden de simulatoren ruim voor de operationele tijd te stralen in met de branding in en rondom de simulator. Met ons leaderboard hebben we de snelste rondetijden bijgehouden en hebben we het podium kunnen vullen met de winnaars! Iedereen was enthousiast, waarna zelfs mensen heats in ons Experience Center hebben geboekt om het nog een keer te ervaren!

Race Simulator huren VW 75 jaar
Eset Race simulator huren

Eset - Partner in security

Speciaal op maat!

ESET Nederland was voor een Business Tour voor partners op zoek naar een race-simulator om neer te zetten op de bijeenkomsten die plaatsvonden door heel Nederland. We zijn begonnen met het bespreken van onze mogelijkheden en de verwachtingen van ESET. Uiteindelijk zijn we in samenspraak tot het besluit gekomen dat onze bewegende simulator perfect bij het event paste. Deze simulator kunnen wij namelijk fysiek en digitaal branden in hun huisstijl. Iets wat het totaalplaatje compleet maakt!
Nadat ESET de designs had aangeleverd, zijn wij direct aan de slag gegaan om de designs uit te werken op onze simulator. Zo is de Formule 1 auto voorzien van een ESET livery, zijn alle reclameborden op het circuit voorzien van ESET reclame, is de boarding rond de simulator voorzien van ESET bestiering en is er een beurswand opgezet met het design van ESET. Evenement duurde 18 dagen.

Wij reageren direct!

Wij helpen altijd!

Een klant in Lunteren was in paniek! De simulatoren, die hij eerst voor de verjaardag van zijn zoon had geboekt, werden op de dag zelf afgezegd. Hij had slechts een paar uur om nieuwe simulatoren te regelen. Telefonisch vroeg hij ons of het mogelijk was om simulatoren te leveren. Op dat moment stonden onze simulatoren al verdeeld over 4 evenementen. Toch ben je bij Immersive op het juiste adres! Wij willen geen nee verkopen! Daarom hebben wij nog geen uur later de klant terug kunnen bellen om te vragen waar de ze moesten staan en hebben wij diezelfde avond de simulatoren operationeel neer kunnen zetten! De verjaardag was gered en geslaagd!

Race simulator kinderen

Neem contact op voor meer informatie

we horen graag van je!

Ben jij opzoek naar een gave race simulator voor jouw evenement? Dan horen we dat graag!