logo immersive

Sim center almere

Beleef een race experience voor een dagje weg, bedrijfsfeest, groepsuitje en veel meer. Race in een bewegende simulator, formula simulator of Virtual Reality simulator. Het leukste dagje weg beleef je met een race arrangement bij Immersive in Almere. Een Experience kun je ook cadeau geven! 

22 Simulatoren

Race tegen elkaar

500 m² ruimte

SimCenter Almere

Wat is sim racen?

Sim racen is racen met simulatoren tegen coureurs die wereldwijd verspreid zijn. Daarom doen verschillende autofabrikanten mee aan sim racen zoals Ferrari en McLaren Esports. De fabrikanten hebben een eigen ‘esports’-afdeling waar sim-coureurs trainen. Er worden digitale competities georganiseerd waarbij teams van fabrikanten tegen elkaar racen.

Sim racen is een geweldige gelegenheid omdat je prijzen kunt winnen en het is leuk! Coureurs met talent kunnen daarnaast een carrière krijgen bij autofabrikanten en raceteams. Bij Immersive kun je beginnen met esports door mee te doen aan challenges. Zet de snelste tijd neer en win geld of gratis experiences.

Wat kan je verwachten van sim racing?

Alleen sim racen is mogelijk maar je kunt ook race experiences beleven met een groep. Daarom kun je samen sim racen op Zandvoort of Assen. Je kunt bijvoorbeeld met 6 personen tegelijk racen in geavanceerde simulatoren. Ook kun je een race experience boeken met een formula simulator en Virtual Reality. Onze simulatoren zijn allemaal verbonden met elkaar. Onze simulatoren zul je niet snel tegenkomen in de woonkamer. De simulatoren kosten tussen de €7.500 tot €45.000 per stuk!

Racexperience enzo knol Race simulator
Ready to RACE?

See you!

If you're in control, you're not going fast enough.

Wil je hulp bij het organiseren van jouw evenement? Immersive helpt graag! Wij hebben een enorm aanbod aan race simulatoren, arrangementen en locaties. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jullie sowieso een geweldig uitje zullen beleven. Zoek contact met ons op en laten we er iets moois van maken. 

EENVOUDIG RACE EXPERIENCE BOEKEN

Single ticket immersive

SINGLE TICKETS Voor RACE EXPERIENCES RESERVEREN

Tickets voor race ervaringen reserveren zijn ideaal om heats te racen. Want je kunt met 1 t/m 3 personen tegelijk racen

Groepsticket afbeelding Immersive

GROEPSTICKETS VOOR EEN ULTIEME RACE ERVARING

Race experiences ervaar je voordelig met een groep. Vanaf 4 personen kun je vanaf 20 minuten racen in 4 – 26 simulatoren. Ideaal voor groepen tot 50 personen

Veelgestelde vragen

Een race experience beleven bij Immersive in Almere duurt 20 minuten per heat. De eerste 5 minuten zul je een instructie ontvangen van de simulator en vervolgens ga je 20 minuten racen. Wij racen in 2 tijdblokken van 30 minuten per uur. Per uur gaan er dus 2 races van start. Wees op tijd zodat jij je tijd vol kunt rijden. Als je 2 heats reserveert dan zitten er 10 minuten pauze tussen de heats. Je kunt zelf kiezen of je de 10 minuten gebruikt om een drankje te drinken of dat je 10 minuten gratis door racet tot je tweede heat start. 

Wij vragen iedereen om 10 – 15 minuten voor het racen aanwezig te zijn. Als je te laat bent dan is dit voor eigen rekening en zullen wij de gemiste tijd niet vergoeden. Als je niet op tijd bent, en het is druk, dan kunnen wij jullie niet de tijd en aandacht geven die jullie verdienen. Als je eerder bent dan kun je vaak ook gratis langer racen! 

Kinderen vanaf 10 jaar, die minimaal 1,50 meter lang zijn, passen gemakkelijk in de simulatoren. Voor jongere kinderen wordt het al gauw lastig om bij de pedalen te komen. Wij verbieden niemand om te rijden maar willen ook niemand teleurstellen als zij niet kunnen racen.

Alle bewegende simulatoren zijn uitgerust met Virtual Reality. Deze kun je tijdens het reserveren selecteren. Het is ook mogelijk om consumptiemunten te bestellen – hierdoor kun je tijdens je experience genieten van een drankje. Wij adviseren vooral om langere heats te racen want deze extra heats zijn een stuk voordeliger. Zo krijg je waar voor je geld en wij vinden het gezellig om jou langer in het Experience Center te hebben! 

 

Als je heats met meerdere personen reserveert dan kun je altijd tegen elkaar racen. Wij starten een ‘private’ server op waar jullie het gewenste voertuig, circuit en hulpmiddelen kunnen selecteren. Het is mogelijk om tot 18 personen tegen elkaar te racen met Virtual Reality, of in bewegende simulatoren. 

ARRANGEMENT OP MAAT? NEEM CONTACT OP MET ONS!

Contactformulier