Sim center almere

Race experience reserveren voor dagjes weg, bedrijfsfeestjes, groepsuitjes en veel meer. Race in een bewegende simulator, Formule 1 simulator of Virtual Reality simulator. Het leukste dagje weg beleef je met een race arrangement. Een Experience kun je ook cadeau geven!

15 Simulatoren

Race tegen elkaar

30+ circuits

SimCenter Almere

Wat is sim racen?

Sim racen is racen met simulatoren tegen coureurs die wereldwijd verspreid zijn. Daarom doen verschillende autofabrikanten mee aan sim racen zoals Ferrari en McLaren Esports. De fabrikanten hebben een eigen ‘esports’-afdeling waar sim-coureurs trainen. Er worden digitale competities georganiseerd waarbij teams van fabrikanten tegen elkaar racen.

Sim racen is een geweldige gelegenheid omdat je prijzen kunt winnen en het is leuk! Coureurs met talent kunnen daarnaast een carrière krijgen bij autofabrikanten en raceteams. Bij Immersive kun je beginnen met esports door mee te doen aan challenges. Zet de snelste tijd neer en win geld of gratis experiences.

De bewegende motion race simulator huren in Nederland

Wat kan je verwachten van sim racing?

Alleen sim racen is mogelijk maar je kunt ook race experiences beleven met een groep. Daarom kun je samen sim racen op Zandvoort of Assen. Je kunt bijvoorbeeld met 6 personen tegelijk racen in geavanceerde simulatoren. Ook kun je een race experience boeken met een Formule 1 simulator en Virtual Reality. Onze simulatoren zijn allemaal verbonden met elkaar. Onze simulatoren zul je niet snel tegenkomen in de woonkamer. De simulatoren kosten namelijk tussen €7.500 tot €40.000 per stuk! 

Racexperience enzo knol Race simulator
Ready to RACE?

See you!

If you're in control, you're not going fast enough.

Wil je hulp bij het organiseren van jouw evenement? Immersive helpt graag! Wij hebben een enorm aanbod aan race simulatoren, arrangementen en locaties. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jullie sowieso een geweldig uitje zullen beleven. Zoek contact met ons op en laten we er iets moois van maken. 

EENVOUDIG RACE EXPERIENCE BOEKEN

PLayseat Race Simulator immersive

SINGLE TICKETS Voor RACE EXPERIENCES RESERVEREN

Tickets voor race ervaringen reserveren zijn ideaal om heats te racen. Want je kunt met 1 t/m 3 personen tegelijk racen

Groepsticket 50 minuten in 6 simulatoren boeken

GROEPSTICKETS VOOR EEN ULTIEME RACE ERVARING

Race experiences ervaar je voordelig met een groep. Vanaf 4 personen kun je 50 tot 125 minuten racen in 4 – 6 simulatoren

Veelgestelde vragen

Er is geen minimale tijd per persoon dat je verplicht bent om te racen. Als iemand twee minuten wil racen en de andere persoon wil 40 minuten racen dan kunnen jullie dit onderling bespreken. Jullie gecombineerde rijtijd geldt als tijd voor de groepsticket (50, 75, 100 en 120 minuten).

Kinderen vanaf 10 jaar, die minimaal 1,50 meter lang zijn, passen gemakkelijk in de simulatoren. Voor jongere kinderen wordt het al gauw lastig om bij de pedalen te komen. Wij verbieden niemand om te rijden maar willen ook niemand teleurstellen als zij niet kunnen racen.

Het is mogelijk om van te voren extra’s te kopen zoals: een (non-alcoholische) dranken, snacks/koude hapjes, Virtual Reality upgrade of extra minuten speeltijd. Daarnaast kunnen jullie ook extra’s kopen met cash of pin. Let op! In verband met drukte is het niet altijd mogelijk om extra speeltijd in te kopen op de dag zelf. Doe dit dus altijd van te voren

 

ARRANGEMENT OP MAAT? NEEM CONTACT OP MET ONS!

Contactformulier