logo immersive

Formule 1 race simlator huren

Formule 1 seat huren

Formule 1 simulator huren in de Benelux? Dus in Nederland, België of Luxemburg? Dat is mogelijk! Wij leveren een gave ervaring met deze formule 1 simulator. Door de lig stand voel je een echte race coureur. De Race coureur zal zich moeten bewijzen tegen de andere coureurs. Op de formule 1 race simulator beleef je je echt de race, het stuur wat wij gebruiken is een Fanatec stuur, hierdoor voel je tegen druk op het stuur en heb je meer gevoel tijdens het racen. Wij ontvangen zeer leuke reacties over de simulator en wij weten deze dat de simulator past voor jullie event!

Simulator Huren voor de beurs

De formule 1 simulator is voor ons makkelijk te transporten en hierdoor zijn de kosten niet hoog. De simulatoren worden professioneel opgebouwd en er wordt uitleg gegevens tijdens de installatie. Wil je een echte race expert aanwezig hebben tijdens het event? Zeker geen probleem bij ons. Tijdens een beurs zal jij de aandacht trekken met de Formule 1 simulatoren.

Playseat huren immersive

Meer informatie of direct boeken?

formule 1 seat huren

Een Formule 1 simulator gaat gemakkelijk omdat deze binnen 5 minuten geïnstalleerd is op jouw locatie! De F1 seat is voorzien van force feedback, professionele pedalen en een goede koptelefoon. Kies uit meer dan 180 race wagens en 30 tot 40 verschillende circuits zoals Zandvoort, SPA, de Nurburgring of zelfs Monza.

Het huren van de Formule 1 simulator trekt veel bekijks op beurzen, tijdens bedrijfsfeesten en op andere plekken.
Huur meer dan één simulator en wij koppelen de simulatoren aan elkaar (wifi is dan noodzakelijk).
Rondetijden kunnen automatisch bijgehouden worden zodat er een leuke competitie ontstaat. 
Snelle coureurs kunnen genoteerd worden op ons Top Gear leaderbord.
Lijkt het jou leuk om een Top gear leaderbord erbij te nemen? Geef dit dan aan tijdens je gratis offerte-aanvraag.
Immersive biedt racesimulatoren aan met de beste hardware.
Alle simulatoren zijn voorzien van high-end race computers met geavanceerde racesimulatie software. Wij rijden niet met playstations of andere consoles zodat jij jouw gasten zonder problemen een unieke F1 experience kan laten beleven.

Wil je meer weten over onze race simulatoren of wil je zelf een keer komen uitproberen in ons Experience Center? Kom dan in contact met één van onze race simulator experts 📞 036-202 4141

Plat seat huren opendag
Playseat huren op locatie in Almere, Amsterdam, Utrecht, Hilversum of Nederland
Race simulator kinderen
Race simulator huren locatie
Race event Immersive
Race simulator huren playseat actie
Race simulator branding, aankleding en prijzen

Gebruik maken van de gegarandeerde reuring rond de bewegende race simulator om jouw merk te versterken? Dat is bij ons geen enkel probleem. Er kunnen zowel stickers op de simulator als rond de race simulator op een boarding worden geplaatst.

Naast het leveren van de beste race simulator voor jou evenement heb je bij ons ook de mogelijkheid om de race simulator aan te kleden met decoratie materialen zoals een Formula achterwand, race banden, finish vlaggen en pitsborden.

 

Wat is een race simulator zonder een beetje competitie? Maak gebruik van ons Top Gear leaderboard en ga de competitie aan met jou collega’s, vrienden of (potentiële) relaties. Wil je de snelste coureur een trofee meegeven dan kunnen wij dat voor je regelen! 

 
 

Breedte: 100 cm (bij het TV scherm 125 cm)
Lengte: 250 cm
Hoogte: 135 cm

Deuropening van: 870 mm (geen trappen)
Ondergrond: Stabiel, vlak en droog
Stroompunt: Normaal stopcontact 

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvende offerte aanvragen