logo immersive

Race simulator huren unique Race simulator branding

DE GEAVANCEERDSTE EN BESTE RACE SIMULATOR HUREN VOOR JOUW BEURS, FEEST, EVENEMENT OF PROMOTIE

Race simulator branding

Race Simulator branding

Race simulator branding

De branding is ontzettend populair. Meer dan 120.000 mensen kijken wekelijks naar de F1 races van de Formule 1 en zien branding. Voor zakelijke evenementen kun je een potentiële klant of medewerker in de simulator met Virtual Reality zetten met uw branding. Alle simulatoren kunnen gebrand worden.

Huren voor beursstand

De simulator huren zal met branding geleverd worden. Het zijn mooie publiekstrekkers met een hoge instap en makkelijke settings waardoor iedereen hiermee overweg kan. Branding is mogelijk op de simulatoren. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan!

De bewegende 4D motion race simulator huren is ideaal voor BMW, PON, Mercedes, autobedrijven en automotive partners

Branding simulator huren

De branding van race simulator huren gaat altijd makkelijk want wij denken mee! De Branding zal gemakkelijk te plaatsen zijn of wij kunnen het zelf voorbereiden. De simulator is eenvoudig te besturen voor jong en oud en is voorzien van circuits zoals SPA Francorchamps, Silverstone GP, Zandvoort GP, Assen, Nurburgring maar ook op Monza of Monaco. Deze simulator kan ook gehuurd worden voor GT3 races of racen met een hypercar, sportwagen of supercar.

Bewegende simulator met branding 1

Check out our Simulator

Eset Race simulator huren

Branding race simulatoren

Race Simulator huren VW 75 jaar

Branding race simulatoren

Race simulator branding, aankleding en prijzen

Gebruik maken van de gegarandeerde reuring rond de bewegende race simulator om jouw merk te versterken? Dat is bij ons geen enkel probleem. Er kunnen zowel stickers op de simulator als rond de race simulator op een boarding worden geplaatst.

Naast het leveren van de beste race simulator voor jou evenement heb je bij ons ook de mogelijkheid om de race simulator aan te kleden met decoratie materialen zoals een Formula achterwand, race banden, finish vlaggen en pitsborden.

 

Wat is een race simulator zonder een beetje competitie? Maak gebruik van ons Top Gear leaderboard en ga de competitie aan met jou collega’s, vrienden of (potentiële) relaties. Wil je de snelste coureur een trofee meegeven dan kunnen wij dat voor je regelen! 

 
 
Breedte: 100 cm (bij het TV scherm 125 cm) Lengte: 250 cm Hoogte: 135 cm

Deuropening van: 870 mm (geen trappen)
Ondergrond: Stabiel, vlak en droog
Stroompunt: Normaal stopcontact 

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvende offerte aanvragen