fbpx

📞  +31(0)36 202 41 41
Maandag t/m zondag


Op Afspraak

Race simulator huren

Race simulator huren | Wij hebben de oplossing!

Bezig om een uniek evenement of een baanbrekende beurs te plannen? Gebruik dan een hightech race simulator van Immersive om meer exposure te creëren voor jouw merk of idee. De innovatieve beleving trekt elke doelgroep aan. Met de bewegende racesimulatoren van Immersive kunnen wij leuke toernooien organiseren. De race simulatoren zijn licht, flexibel te verplaatsen en beschikken over de nieuwste technologieën.

Immersive biedt de mogelijkheid om logo’s aan te brengen op een race simulator. Daarnaast verzorgen wij ook workshops en racetrainingen. Wij bieden nog tal van mogelijkheden dus zoek snel contact met ons op en informeer!

Want wie wilt er nou niet in een echte race auto rijden? Wij kunnen de simulator ombouwen naar een Rally race of GT wedstrijd waarbij je tegen je vrienden kan racen. Want wie wilt er nou niet racen?

Race simulator huren evenement Belgie

Race simulator huren duur?

Nee hoor, een race simulator huren bij Immersive is verassend betaalbaar. Zo kost onze hightech bewegende VR race simulator vaak evenveel als de standaard ‘playseat’ race simulatoren van andere verhuurders. 

De Ferarri onder de race simulatoren

De echte kenners zullen het met ons eens zijn, dit is de heilige graal onder de race simulatoren. We hebben uitsluitend de meest exclusieve en hightech onderdelen geselecteerd. Met als resultaat een super realistische race simulator met een prijskaartje gelijk aan een gloednieuwe luxe middenklasse auto. Deze race simulatoren zul je dus niet snel ergens anders tegenkomen.

Start een esport competitie met multiplayer races

Huur meerdere simulatoren en start een spannende wedstrijd met training, kwalificatie en wedstrijd! Natuurlijk is het ook mogelijk om single player races te rijden wanneer je een race simulator gaat huren waar enkele personen langer kunnen racen en optimaal kunnen genieten van de ongelooflijke beleving die onze simulatoren verzorgen. Onze meest geavanceerde simulatoren (de bewegende simulatoren) kosten een slordige €40.000 en komen erg dicht bij het racen in een echte raceauto. Heb je de racewagen gecrashed? No Worries! Wij met onze race simulator huren herstarten de auto voor je en je kunt weer racen in jouw gaafste voertuigen. Met meerdere simulatoren racen kan tegelijk gebeuren op dezelfde baan zodat coureurs elkaar ook van de baan af kunnen rijden. Het aanleggen van een netwerk kost tijd maar dit geeft een ontzettend gave racebeleving.

Jongen in bewegende race simulator

EEN RACE SIMULATOR HUREN VOOR JOUW BEURSSTAND, FEEST OF EVENEMENT

Met een formule 1 race simulator, en bewegende race simulator zorg je voor gegarandeerd vermaak tijdens een personeelsborrel, zakelijk event of een beurs. Iedereen wil net als een race coureur met een Formule 1, Rally race of GT3 wagen over het circuit scheuren. Wanneer er meerdere simulators gehuurd zijn tegen elkaar racen! Wij verzorgen het transport installatie en begeleiding tijdens jouw race event. Er zullen al snel mensen verzamelen om de simulator. 

Race simulator huren BMW

START EEN ESPORT COMPETITIE MET MULTIPLAYER RACES

Huur meerdere simulatoren en start een spannende wedstrijd met training, kwalificatie en wedstrijd! Natuurlijk is het ook mogelijk om single player races te rijden waar enkele personen langer kunnen racen en optimaal kunnen genieten van de ongelooflijke beleving die onze simulatoren verzorgen. Onze meest geavanceerde simulatoren (de bewegende simulatoren) kosten een slordige €40.000 en komen erg dicht bij het racen in een echte raceauto. Heb je de racewagen gecrashed? Geen probleem! Wij herstarten de auto voor je en je kunt weer racen in jouw gaafste voertuigen. Met meerdere simulatoren racen kan tegelijk gebeuren op dezelfde baan zodat coureurs elkaar ook van de baan af kunnen rijden. Het aanleggen van een netwerk kost tijd maar dit geeft een ontzettend gave racebeleving.

Porsche club race simulator huren

    3/3